TEAMUITJE Deventer

Waarom een teamuitje in Deventer? Op deze pagina vindt u enorm veel originele activiteiten, die u kunt doen in deze mooie historische stad. Sharpevents zorgt ervoor dat u een mooi verzorgde dag gaat hebben vol plezier! Kijk hier ons aanbod met de leukste teamuitje ideeën in Deventer.

 

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN In Deventer

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE In Deventer

Van sportief teamuitje op het strand tot een gezellige cocktailworkshop. Sharpevents zorgt er altijd voor  dat het programma geschikt is voor de klant, aanpassingen zijn altijd mogelijk! Zin om alles te geven, kies dan een actief teamuitje in Deventer. Wilt u het toch wat rustiger aan doen dan hebben wij een paar super leuke workshop ideeën voor  teamuitje in Deventer. Bent u meer van het avontuur aangaan kies dan één van de citygames teamuitjes in Deventer voor een dag om nooit meer te vergeten!

 

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Deventer samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje in Deventer

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding Deventer

Bent u nog op zoek naar teambuilding spellen? Gaat de samenwerking toch niet altijd hoe u dat wilt? Dan bent u bij Sharpevents aan het juiste adres, scrol geen moment verder! Een Sharpevents klassieker is ons de expeditie Robinson. Wilt u weten hoe het is om de proeven te doorstaan en vuur te maken? Ga de uitdaging aan! Het expeditie Robinson teamuitje is de perfecte teambuilding activiteit die u overal kunt spelen. Tijdens dit actieve teamuitje komen verschillende proeven aan de test net als op tv, dus er zit er altijd wel eentje tussen waar u, uw teamgenoten kan verslaan. Bijvoorbeeld een katapult bouwen, puzzels oplossen en nog veel meer!

 

workshop ideeën voor teamUITJE in Deventer

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in Deventer?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Deventer denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Deventer. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE Deventer

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE In Deventer?

Wel wat leuks doen in de koudere dagen maar zit het weer niet mee? Dat is geen probleem bij Sharpevents! Wij hebben allemaal leuke Ideeën voor indoor teamuitjes. Denk aan een leuk winter teamuitje, zoals onze apres ski olympics of snowlympics. U kunt met kerst ook bij ons komen voor een gezellige kerst disco bingo en nog meer kerst teamuitjes op een locatie die voor u het beste uitkomt. Wij kunnen elke locatie omtoveren in een winter wonderland!

 

bezienswaardigheden Deventer

Deventer is één van de oudste steden van Nederland, dat betekent dus dat er veel te zien is in deze historische stad. Deze prachtige stad ligt aan de rivier de IJssel en heeft veel mooie pareltjes die u bezocht moet hebben. Boek ons  gps spel en wandel door het centrum van Deventer en waar je verschillende vragen moet beantwoorden over deze prachtige stad. Loop langs de Proosdij in de Sandrasteeg. Dit is het oudste stenen huis dat in Nederland staat, gebouwd rond het jaar 1130. Het mooiste straatje van Nederland staat ook in Deventer. Dit is de Walstraat, deze straat zit vol met vintage winkeltjes en gezellige restaurantjes. Zeker een aanrader om te bezoeken!

 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Met Corona een teamuitje boeken bij Sharpevents, hoe gaat dat? Wij zijn het inmiddels gewend dat het coronavirus er is en hebben ons kunnen aanpassen aan de maatregelen. Wij hebben ervoor gezorgd dat al onze teamuitjes coronaproof kunnen doorgaan. Mocht het zo zijn dat u een teamuitje in de coronatijd heeft geboekt en het mag niet meer doorgaan van het RIVM, dan mag u altijd de activiteit verplaatsen naar wanneer het wel kan!

 

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Komt u van ver en heeft u geen zin om na het teamuitje naar huis te rijden? Wij snappen uiteraard ook dat je na een hele expeditie Robinson even uw rust wilt pakken en misschien nog iets van de stad wilt zien. Dan kunt u er altijd voor kiezen voor een teamuitje met overnachting. Is dit het geval dan denken wij graag mee en helpen u met adviezen over verschillende hotels!

 

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Deventer is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het station is het 5 minuten lopen naar het centrum. In Deventer heb je een gratis parkeerterrein de Melsterweide, dit ligt aan de IJssel. Voor de rest kunt u parkeren in de binnenstad dan betaald u 2 euro per uur. Als u met een touringbus wilt komen is dat geen probleem. Er zijn veel verschillende bushaltes in de stad waar de buschauffeur u kunt afzetten.