TEAMUITJE Dordrecht

Op zoek naar een bijzonder teamuitje in Dordrecht? De stad die voor eeuwen erg belangrijk was voor veel Nederlandse geschiedenis. Het heeft veel verhalen en verborgen parels die het onderzoeken waard zijn! We hebben alvast de populairste activiteiten voor je op een rijtje gezet die gegarandeerd zorgen voor het leukste teamuitje ooit!

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN in Dordrecht

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE in Dordrecht

Jippie! Je mag weer eens met je collega’s op pad met een leuk budget van de baas. Maar wat willen jullie eigenlijk gaan doen? We snappen als geen ander dat hierin een keuze maken lastig kan zijn. We helpen je daarom graag op weg! Zijn jullie het op kantoor zitten zat en willen jullie iets actiefs doen? Kom uit die kantoorsleur met een sportief teamuitje! Of zijn jullie juist wel toe aan een uitgebreide borrel met een leuke twist? Bekijk de workshops dan eens! Nog nooit in Dordrecht geweest en benieuwd wat de stad te bieden heeft? Met één van onze citygames leer je gegarandeerd de stad op een unieke manier kennen! 

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Dordrecht samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje in Dordrecht

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding in Dordrecht

Altijd al een fan geweest van Expeditie Robinson? Altijd al gedacht dat jullie dat ook kunnen? Test jullie behendigheid, uithoudingsvermogen, tactiek en vaardigheden bij dit spannende spel! Jullie worden flink op de proef gesteld en krijgen flink wat proeven naar jullie oren geslingerd. Lukt het jouw team om het snelst vuur te maken en er met de overwinning vandoor te gaan? Komen jullie de eliminaties en uithoudingsproeven door dan beslist de eiland-raad misschien wel dat jullie het winnende team zijn!  Expeditie Robinson is een fantastische activiteit voor teambuilding en is daarom erg in trek voor een leuk teamuitje. 

workshop ideeën voor teamUITJE in Dordrecht

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in Dordrecht?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Dordrecht denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Dordrecht. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE Dordrecht

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE in Dordrecht?

Wil je het teamuitje inzetten om bijvoorbeeld het jaar met elkaar af te sluiten? Kies dan voor een leuke indoor activiteit tijdens jullie teamuitje! Maak met elkaar een hilarische kerststal voor op kantoor of schilder gezamenlijk jullie als echte elfen met een drieluik! Hartstikke leuk om in kantoor op te hangen tijdens de feestdagen. Wist je dat wij elke sfeervolle locatie kunnen omtoveren tot een waar winterwonderland? Kom skilopen tijden de Snowlymipcs en bekogel je collega’s met sneeuwballen terwijl ze op latten het volgende rondje bij de bar moeten halen! We hebben nog veel meer leuke herfst en winter thema’s die gegarandeerd zorgen voor het leukste teamuitje ooit!

bezienswaardigheden Dordrecht

Wandel een ‘Rondje Dordt’ tijdens een van onze spannende citygames en kom achter al het pracht en praal van deze historische stad. Dordrecht heeft veel monumenten die een mysterieus randje hebben.. Loop langs de Grote kerk, het statige stadhuis of het Augustijnenklooster en probeer de eeuwenoude verhalen op te lossen! Heeft de stad een groot geheim te verbergen? Waarom is het Dordts Patriciërshuis een ”Trip” waard? Zoek goed naar aanwijzingen en win het spel! Dorstig geworden na al dat wandelen? Plof dan neer bij één van de knusse kroegjes langs de haven en sluit je teamuitje af met een welverdiende borrel en diner!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

We denken altijd in mogelijkheden en ook tijdens de epidemie kun je het teamuitje geheel coronaproof bij ons organiseren! We volgen altijd de dan geldende maatregelen en adviezen van het RIVM en veiligheid staat voorop. Besluit de overheid toch om uit voorzorg alles te sluiten? Dan kun je je teamuitje kosteloos annuleren of aanpassen! 

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Dordrecht heeft veel leuke accommodaties waarbij je na je teamuitje kan verblijven. Zo heeft het leuke en betaalbare hostels maar ook hippe hotels. Ideaal als er collega’s van ver komen of als je businesspartners wilt uitnodigen! Neem contact met ons op en we helpen je graag op weg naar de leukste plekjes.

BEREIKBAARHEID Dordrecht

Of je nu met de auto, bus, fiets of boot komt. Dordrecht is met alle vervoermiddelen goed bereikbaar! Het ligt omringt met grote snelwegen zoals de A16 en A15 en heeft een groot Centraal Station waar vanuit alle hoeken van het land treinen aankomen. Komen jullie met een touringbus? Bekijk de website van de gemeente Dordrecht om er achter te komen waar er speciale parkeerplaatsen zijn. Op deze website vind je ook actuele verkeersinformatie in en rondom de stad.