TEAMUITJE Eindhoven

Waarom een teamuitje in Eindhoven? Met mooie natuurgebieden maar ook een bruisende stad is Eindhoven zeker veelzijdig! Bekijk onze topactiviteiten om te zien wat er te beleven is en stel samen met onze eventplanners een op maat gemaakt plan op!

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN in Eindhoven

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE in Eindhoven

We snappen als geen ander dat als je een leuk teamuitje wilt organiseren het ook onvergetelijk moet zijn. Met ruim 88+ activiteiten kunnen wij zeggen dat we zo goed als alles hebben en dat we de origineelste activiteiten van Eindhoven aanbieden! Houden jullie wel van een beetje actie? Bekijk dan eens onze actieve teamuitjes! Of hebben jullie heel het jaar hard gewerkt en zijn jullie toe aan een borrel, maar willen jullie wel iets om handen hebben? Denk aan een creatieve workshop (die je vaak met een wijntje of een kopje thee erbij kan volgen) een cocktail workshop of willen jullie liever schilderen tijdens jullie teamuitje? Bekijk hier alle workshops. Liever de stad ontdekken in spelvorm? Bekijk onze citygames dan eens!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Eindhoven samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past.

actieF teamuitje in Eindhoven

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding in Eindhoven

Water! Vuur! Bamboe! En heel veel sensatie! Altijd al willen weten hoe het is om mee te doen met Expeditie Robinson? Dit is je kans! Strijd samen met je teamgenoten tegen andere teams en knok tot het eind om van het eiland af te mogen. Wie is er het snelst? Wie het sterkst? Maar nog belangrijker, wie stuurt de groep de juiste richting op en wint daarmee immuniteit? Expeditie Robinson is een top idee voor een teamuitje met teambuilding!

workshop ideeën voor teamUITJEin Eindhoven

Vorige
Volgende
Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in Eindhoven?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Eindhoven denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Eindhoven. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE Eindhoven

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE in Eindhoven?

We laten ons niet tegenhouden door een beetje wind of regen want onze activiteiten kunnen ook indoor voortgezet worden! Je kunt je teamuitje ook bijzonder maken door hem in te zetten voor een eindejaarsfeest of misschien wel een kerstfeest? Doe mee met de kerst disco bingo of versla elkaar met een pub quiz! Liever iets actiefs? Bekijk de Snowlympics dan eens en loop met de latten naar de bar voor het volgende rondje versnaperingen! Niets is te gek, alles is mogelijk!

bezienswaardigheden Eindhoven

Eindhoven is een grote stad en je kan er dan ook van alles bewonderen en meemaken. Er is veel historie, veel sfeer, veel kunst en vooral veel gezelligheid! Ze zeggen niet voor niks: ”Eindhoven de gekste”! Wij hebben veel citygames die mooi aansluiten op het ontdekken van de stad. Struin door paadjes, zoek verborgen aanwijzingen en vind codes in muurschilderingen. Eén ding is zeker waar, van zo dichtbij heb je Eindhoven nog nooit gezien!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Ook tijdens corona is er de mogelijkheid om een ”coronaproof” teamuitje te organiseren. Hierbij wordt rekening gehouden met afstand, de groepsgrootte en uiteraard de huidige maatregelen van de overheid. Heb je bij ons een teamuitje georganiseerd en kan deze niet doorgaan door de maatregelen van de overheid dan kan jullie uitje bij ons kosteloos verzet of geannuleerd worden!

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Gaan jullie ”all out” en willen jullie een memorabel feest als afsluiter van een te gek teamuitje? wij toveren iedere locatie met gemak om tot feestlocatie, inclusief DJ, danseressen, surpriseacts en zelfs dragqueens! Wij hebben talloze leuke ideen voor jullie teamuitje! En hoe leuk zou het zijn om samen met je team in één van de leukste hotels of hostels van Eindhoven te logeren. Geen gedoe over wie er de bob moet zijn of hoe laat de laatste trein vertrekt. Vraag je je af waar dit kan? neem gerust contact met ons op voor een mini brainstormsessie!

BEREIKBAARHEID EINDHOVEN

Eindhoven is goed bereikbaar per auto vanaf omliggende steden. Maar zelfs vanuit andere landen is Eindhoven goed bereikbaar, aangezien Eindhoven een eigen vliegveld heeft! Vraag je je af hoe je het beste van punt A naar punt B kunt reizen dan zijn er veel mogelijkheden. Denk aan de bus, de tram of stadsfietsen.  Er zijn speciale standplaatsen voor touringbussen wat een touringbus een ideaal vervoersmiddel maakt voor grote groepen. Wij werken samen met verschillende bedrijven die deze bussen kunnen aanleveren, vraag ons gerust naar de prijs van een touringbus!