Teamuitje Haarlem

Ervaar de charme van Haarlem, een stad die bruist van cultuur, geschiedenis en avontuur! Naast onze indrukwekkende collectie van meer dan 100+ leuke activiteiten, hebben we ook 10 speciaal ontworpen ervaringen die perfect passen bij de unieke sfeer van Haarlem. Deze zijn zorgvuldig samengesteld om jouw bezoek aan deze prachtige stad onvergetelijk te maken. Of je nu op zoek bent naar het ideale bedrijfsuitje of een onvergetelijk afdelingsuitje, Haarlem biedt een schat aan mogelijkheden om te verkennen en te genieten!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een teamuitje in Haarlem organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

Gregor plant  uw teamuitje!

Brainstormen met Greg?

1000+ teamuitjes gingen u voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

orginele Teamuitje in Haarlem

Op zoek naar het ultieme teamuitje in Haarlem? Zoek niet verder! Wij zijn jouw beste partner voor een onvergetelijk avontuur in deze sfeervolle stad. Met onze enorme selectie aan activiteiten, speciaal gericht op Haarlem, beloven we niet alleen plezier en teambuilding, maar ook een diepe duik in de unieke charme van de stad. Onze samenwerkingen met verschillende unieke horecalocaties in Haarlem stellen ons in staat een programma op maat te creëren, perfect afgestemd op jullie wensen en verwachtingen. Of je nu op zoek bent naar cultuur, avontuur of gewoon een goede tijd met je collega’s, wij maken jullie teamuitje in Haarlem tot een ervaring om nooit te vergeten!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

Laat Sharp Events de touwtjes in handen nemen en ervaar hoe eenvoudig het is om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren zonder dat het jou veel moeite kost. Ons geheim? Een combinatie van professionaliteit, toewijding en creativiteit die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel teamuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw teamuitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie teamuitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 teamuitje activiteiten 2024

1000+ teamuitjes in Haarlem gingen je al voor!

Elke groep, van de kleinste teams tot de meest omvangrijke bedrijven, die voor Haarlem koos voor hun teamuitje, heeft door onze ongeëvenaarde toewijding aan personalisatie, onze innovatieve creativiteit en onze vlekkeloze organisatie, unieke en blijvende ervaringen opgedaan.

Deze belevenissen hebben niet alleen onvergetelijke momenten gecreëerd, maar ook bijgedragen aan het versterken van de teamcohesie, het blootleggen van nieuwe invalshoeken en het samen vieren van behaalde successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die ontdekt waarom wij de beste keuze zijn voor teamuitjes in Haarlem die een blijvende indruk achterlaten.

Teamuitjes met eten of borrel

Haarlem staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en gezellige sfeer, wat het een ideale bestemming maakt voor teamuitjes die zowel ontspannend als inspirerend zijn.

Zeker, we bieden op maat gemaakte teamuitjes in Haarlem die volledig afgestemd zijn op de doelen en voorkeuren van jouw team, om zo een onvergetelijke ervaring te garanderen.

We werken met groepen van verschillende groottes, van kleine teams tot grote afdelingen. Laat ons de grootte van jouw groep weten, en we vinden een passende oplossing.

Absoluut, Haarlem biedt door het hele jaar heen unieke ervaringen. Of je nu de voorkeur geeft aan de warmere maanden of de charme van de winter in Haarlem wilt ervaren, we organiseren het graag.

We raden aan om zo vroeg mogelijk te boeken, vooral als je specifieke data in gedachten hebt, maar we zijn ook bedreven in het last-minute organiseren van memorabele uitjes.

Neem contact met ons op via onze website, email, of telefonisch. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en te helpen met het plannen van een onvergetelijk teamuitje in Haarlem.