TEAMUITJE Haarlem

Waarom een teamuitje in Haarlem? Haarlem, ook wel de muggenstad genoemd door de geuzen. De stad heeft een rijke historie en is centraal gelegen in Noord-Holland en dicht bij de kust. Oftewel, de perfecte plaats voor jouw teamuitje. Van city tours tot workshops. Hieronder bevinden zich de leukste teamuitje ideeën in Haarlem.

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN Haarlem

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE in Haarlem

Ben jij de aangewezen persoon om een leuk teamuitje te organiseren? Wij kunnen je als de beste erbij helpen om ervoor te zorgen dat er nog maandenlang over jouw teamuitje gepraat wordt. Dan ben je op het juiste adres bij ons. Ben je opzoek naar een leuk, sportief en actief teamuitje met je sportteam zoals lekker voetballen op rugbyen? Of doen jullie het iets rustiger aan maar net zo spectaculair met onze te gekke workshops? Zijn jullie er meer van om spelletjes in het centrum van de stad te spelen? Dan bieden wij ook een ruim assortiment city games aan. Wil je een schema dat helemaal aan jouw eisen voldoet? Wij regelen het voor je

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Haarlem samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje Haarlem

teamuitje met teambuilding in Haarlem

Het perfecte teambuilding teamuitje is onze expeditie Robinson, hier moet uiterst secuur samengewerkt worden om de andere partij te verslaan. Deze activiteit kan zowel op het strand als op locatie worden uitgevoerd. De deelnemers krijgen net zoals op tv te maken met een aantal verschillende proeven, namelijk: de eetproef, de balansproef en puzzels waar goed nagedacht moet worden. Doordat de verschillende proeve zo divers zijn zal iedere deelnemer wel een onderdeel hebben waar hij/zij hun team goed bij kan helpen om dichter bij de overwinning te komen. Wie pakt de overwinning en gaat er met de prijs vandoor

workshop ideeën voor teamUITJE Haarlem

Locaties voor uw teamuitje Haarlem?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Haarlem denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje In Haarlem. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE Haarlem

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamuitje in Haarlem

In de wintermaanden is het natuurlijk te slecht weer voor een teamuitje op het strand. Dan bieden wij u ook indoor teamuitjes aan. Gelukkig hebben wij ook winterse teamuitjes. Als u een echt winter wonderland gevoel wilt krijgen toveren wij elke locatie om dat je een echt kerst gevoel krijgt. Ook werken wij samen met hele gezellige en sfeervolle locaties waar je met genoeg ruimte een activiteit kan uitvoeren. Zo hebben wij verschillende soorten winterse activiteiten, zoals: Apres ski olympics, een hele sfeervolle kerst disco bingo, de meest gezellige pubquiz van Nederland en de enige echte snowlympics.

bezienswaardigheden Haarlem

Haarlem, door de geuzen ook wel de muggenstad genoemd. Haarlem heeft een rijke geschiedenis aan mooie parken, zoals het Haarlemmerhout: een mooi park en een perfecte plek om na een dag vol activiteiten je teamuitje te bespreken. Of ga voor een boottocht over het Spaarne en geniet van het o zo mooie Haarlem. Alle mooie monumenten liever te voet bekijken en samen met je team kletsen? Boek dan één van onze spectaculaire gps-tours. Bent u meer een geschiedenisfanaat, dan is het bezoeken van het Kenau en Ripperda moment. Zo zijn er ook hele mooie wandelgebieden zoals de Grasduinen route waar er genoten kan worden van de Nederlandse natuur.

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Er is licht aan het einde van de tunnel, maar dat betekent niet dat corona voorlopig over is. Al hoewel het er nu zeer goed uitziet qua maatregelen, moeten wij er misschien ooit weer aan geloven. Mocht er tijdens het teamuitje opeens een corona uitbraak plaatsvinden, dan kunt u die kosteloos annuleren. Wij verzorgen geen online teamuitjes. Alle activiteiten kunnen bij ons coronaproof.

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Mocht u een teamuitje willen in Haarlem, terwijl u daar helemaal niet vandaan komt? Of heeft u een teamuitje wat meerdere dagen duurt? Daar hebben wij ook de mogelijkheid voor. U kunt namelijk bij ons ook een teamuitje boeken met overnachting. Wij hebben goede contacten met verschillende hotels in omgeving Haarlem die een laag budget hanteren. Zo zijn er genoeg hotels die dicht bij het centrum van Haarlem zijn gevestigd, dichtbij Amsterdam.

BEREIKBAARHEID Haarlem

Haarlem, de stad tussen Amsterdam en Zandvoort in is makkelijk begaanbaar met de bus, tram en trein. Ook kunt u natuurlijk met de auto komen, dan zijn er verschillende parkeergelegenheden waar u terecht kan. Zo heb je in het centrum meerdere parkeergarages zoals De Appelaar aan de Damstraat 12 en Houtplein gelegen aan de Wagenmakerslaan 1