TEAMUITJE HARDERWIJK

Waarom een teamuitje in Harderwijk? Deze ontspannen stad heeft eindeloos veel opties voor indoor teamuitjes in de sfeervolle binnenstad. Daarnaast heeft Haderwijk ook een prachtig natuurgebied! Samen met onze eventplanners kan je kijken naar de beste optie om jouw teamuitje de aller leukste te maken! Bekijk nu naar alle activiteiten voor jouw team uitje in Harderwijk.

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN IN HAREDERWIJK

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE IN HARDERWIJK

Ben jij opzoek naar een geweldig teamuitje om samen met jouw collega’s alle werkstress even te vergeten? Bij Sharpevents helpen we je graag bij samenstellen van een unieke dag aangepast naar jouw wensen. Zoek jij een spannende middag op het strandeiland van Harderwijk vol met actieve spellen of wil je juist liever een van onze citygames spelen in het oude centrum? Dan ben je aan het juiste adres! Sharp Events heeft het ruimste aanbod van originele activiteiten en workshops voor ieder team uitje op verschillende locaties in Harderwijk

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Harderwijk samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actief teamuitje in Harderwijk

teamuitje met teambuilding in Harderwijk

Team building is enorm belangrijk voor bijna elk bedrijf. Als iedereen elkaar goed leert kennen en een samen een sterk team vormt loop alles op de werkvloer ook soepeler! Gelukkig is team building onze specialiteit. Als je bijvoorbeeld kiest voor een leuk Expeditie Robinson team uitje krijg je samen met je team allemaal unieke uitdagingen die zowel sportiviteit, samenwerking en denk vermogen van je vragen. Zo heeft iedereen een kans om zijn of haar deel bij te dragen en elkaar te verassen met verbogen talenten. Hiernaast hebben we nog een hele hoop andere opties met meer sportiviteit of met juist meer denkwerk. Neem contact op met ons zodat we kunnen beginnen aan het leukste team uitje voor jou samenstellen! 

workshop ideeën voor teamUITJE in HArderwijk

Locaties voor uw teamuiTJE In Harderwijk

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Harderwijk denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Harderwijk. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE in HARDERWIJK

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE in Harderwijk

Zoek jij een team uitje in de koude maanden van het jaar of wilde je een outdoor activiteit maar is het enorm aan het regenen? Geen zorgen! Bij sharpevents hebben we ook enorm veel opties voor de leukste indoor activiteiten en workshops. Zoals een pubquiz op maat gemaakt voor jou bedrijf, cocktails shaken of een kerst disco bingo. We hebben meerdere knusse locaties om er een super gezellige dag van te maken. 

bezienswaardigheden in HArderwijk

Harderwijk is een prachtige stad met een sfeervolle binnenstad en omringt door het natuurgebied de Veluwe. Je kan met een van onze citygames het oude centrum verkennen en genieten van de Vischpoort of de grote kerk met daarna een heerlijk diner bij een van de geweldige restaurantjes.  Klinkt dit nou als de perfecte locatie voor jou team uitje, neem dan contact op met ons!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Aangezien covid 19 niet meer zomaar weg te denken is uit de samenleving zijn wij geheel voorbereid op eventuele regels van het RIVM en kunnen al onze activiteiten ook op afstand worden gegeven. Wij zorgen dat jouw team uitje geheel veilig maar wel heel gezellig word!

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Is jouw teamuitje met mensen uit heel Nederland of heb je een cocktail workshop met een bedrijfsfeest daarna georganiseerd is het altijd handig om een overnachting te overwegen zodat er niet meer naar huis gereden hoeft te worden. Sharpevents heeft meerdere contacten met hotels en kan advies geven bij zoeken naar welk hotel bij jou behoefte past. 

BEREIKBAARHEID Harderwijk

Harderwijk is makkelijk bereikbaar met auto via de A28 en met openbaar vervoer. In de stad zelf rijden er bussen. Vanaf het station is het 15 min lopen naar het centrum. Bij de parkeer plekken aan de Vuurtorenweg kunnen touringsbussen tot 24 uur geparkeerd zijn.