TEAMUITJE hoek van holland

Waarom een teamuitje in Hoek van Holland? Met een rijke historie, mooie natuurgebieden en een van de breedste stranden van Nederland is Hoek van Holland een perfecte plaats voor een geweldig teamuitje! Bekijk de meest populaire activiteiten en beslis welke activiteit passen bij jullie teamuitje. Neem gerust contact met ons op, we brainstormen graag met jullie mee!

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN IN HOEK VAN HOLLAND

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE IN HOEK VAN HOLLAND

Heb je nog geen idee hoe de invulling van jullie teamuitje eruit gaat zien? Met zoveel keuze kan het lastig zijn om een geschikt uitje voor jouw team te organiseren! Gaan jullie voor een sportief teamuitje op het strand of zijn jullie meer in voor een leuke workshop zoals bijvoorbeeld onze schilder workshop a la Herman Brood style? Welk team red Hoek van Holland van de ondergang tijdens de Outdoor escaperoom of is een citygame met veel humor juist helemaal geschikt voor jullie teamuitje? Zijn jullie met een grote groep dan is het ook mogelijk meerdere activiteiten met elkaar te combineren. Vraag ons om leuke ideeën!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Hoek van Holland samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje IN HOEK VAN HOLLAND

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding IN HOEK VAN HOLLAND

Een sterk team dat goed kan samenwerken is erg belangrijk in bijna ieder bedrijf. Een gezellig uitje combineren met teambuilding is dan ook mooi meegenomen! En laat ons nou net allerlei leuke teambuilding activiteiten in ons repertoire hebben.. Tijdens onze versie van Expeditie Robinson gaan jullie tegen elkaar strijden terwijl jullie allerlei leuke, maar soms ook lastige proeven voor jullie kiezen krijgen! Al jullie skills worden getest.. wie heeft de brians om de jungle puzzel op te lossen en wie houdt het team gemotiveerd en sleept hen naar de finish? Een vuurproef, een waterproef en zoveel meer! Onze activiteiten zijn gemaakt met natuurlijke producten voor een echt Robinson effect! Liever toch een ander teamversterkend uitje? Wij hebben nog veel meer leuke teambuilding activiteiten!

workshop ideeën voor teamUITJE IN HOEK VAN HOLLAND

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE IN HOEK VAN HOLLAND

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Hoek van Holland denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Hoek van Holland. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE HOEK VAN HOLLAND

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE IN HOEK VAN HOLLAND

Denk je aan een teamuitje dan denk je misschien al snel aan een gezellige dag aan het strand met een lekker zonnetje. Maar wat als jullie teamuitje in de winter valt? Geen paniek, wij werken met sfeervolle locaties samen en kunnen bijna iedere locatie omtoveren tot waar winterwonderland! Denk kerst, denk cocktails met kerstige geuren. Tijdens onze Snowolympics skiën jullie met het hele team op een meterslange ski om de overwinning te halen. Maar ook braadworsten happen, een wedstrijden jodelen, een kerst disco bingo met echte Santa Claus, het is allemaal mogelijk! Krijgen jullie al zin in een wintersuitje? Wij wel!

bezienswaardigheden IN HOEK VAN HOLLAND

Hoek van Holland staat niet alleen bekend om de Maeslandkering en de Noordpier. Er zijn nog vele andere bezienswaardigheden te zien! Bekijk bijvoorbeeld de historische bunkers van en de oude zee-toren. Hoek van Holland valt onder de gemeente Rotterdam en het centrum van deze stad is dan ook goed bereikbaar. Je zou eventueel dus ook kunnen uitweiden naar onze economische stad ”Rotjeknor”!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

In ”het nieuwe normaal” weet je eigenlijk nooit helemaal waar je aan toe bent. Laait het opeens weer op en zitten we straks in een strenge lockdown? Of kunnen we vrolijk door mits we ons regelmatig testen? En is het dan wel verstandig om een uitje te plannen? Wij vinden van wel. Bij ons kan je namelijk gewoon kosteloos verplaatsen of annuleren in het geval de maatregelen het niet toelaten. Uiteraard worden alle teamuitjes coronaproof en helemaal volgens de regels van het RIVM georganiseerd!

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Een teamuitje in een andere stad, een meerdaags teamuitje of een teamuitje met een spetterend eindfeest zijn allemaal redenen om een overnachting te boeken in Hoek van Holland. Hoek van Holland heeft meerdere hotels, b&bs en zelfs hostels waar jullie na jullie teamuitje even lekker tot rust kunnen komen. Ben je benieuwd naar een teamuitje + eindfeest met overnachting vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden!

BEREIKBAARHEID IN HOEK VAN HOLLAND

Het strand is de perfecte plek voor het organiseren van een actief teamuitje! Maar waarom eigenlijk? Op het strand hebben we vooral de ruimte voor jullie teamuitje. Hoe groot je team ook is, het strand is groot genoeg voor jullie allemaal! Daarbij komt natuurlijk het zonnige gevoel wanneer je met je voeten in het zand staat en de vrijheid die je ervaart wanneer je de horizon in tuurt. Sharpevents werkt samen met de leukste strandtenten in Hoek van Holland. Na de intensieve middag kan er dus ook een borrel/diner of BBQ voor jullie bijzondere teamuitje worden georganiseerd!

WIE IS DE MOL TEAMUITJE

Het Wie is de Mol spel is inmiddels zo populair dat we het niet kunnen laten om hem nog een keertje uit te lichten. We kennen allemaal wel het avontuurlijke spelprogramma waarin bekende Nederlanders jagen op de mol binnen hun groep! Speel dit spannende spel met jouw teamuitje en kom er achter wie van jullie het spel saboteert en manipuleert! Los puzzels en raadsels op en houd de boel goed in de gaten! Wie is de mol is leuk voor een teamuitje met humor en kan goed gecombineerd worden met een andere actieve of creatieve activiteiten. 

EEN TEAMUITJE OP EIGEN LOCATIE?

Hebben jullie zelf een super unieke locatie in gedachte of hebben jullie zelf een locatie die gebruikt kan worden voor het teamuitje? We got you! Sharpevents is niet locatie afhankelijk en we komen met alle plezier jullie locatie bewonderen. Bedenk wel dat de locatie groep genoeg moet zijn om jullie allemaal in kwijt te kunnen. Laten we samen kijken of jullie locatie geschikt is en maak je teamuitje nog net iets persoonlijker!

IDEEEN VOOR EEN LOW BUDGET TEAMUITJE

Heeft de baas niet zoveel budget dit jaar? Geeft helemaal niets. Bij Sharpevents kan je ook terecht voor een voordelig teamuitje. We hebben een groot aanbod in activiteiten voor een scherpe prijs! Bespreek samen met ons wat jullie wensen zijn en we maken een teamuitje volledig binnen jullie budget!