TEAMUITJE LEiden

Mag u dit jaar het teamuitje organiseren en overweegt u dit in Leiden te doen? Sharpevents snapt de overweging! Deze prachtige stad met zijn rijke geschiedenis biedt veel mogelijkheden voor een leuke dag. Wij hebben de favorieten al uitgelicht in de top 10 teamuitjes in Leiden! Lees rustig verder voor álle te gekke mogelijkheden in Nederlands’ Sleutelstad.

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN LEIDEN

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE LEIDEN

Voor jullie eerstvolgende teamuitje is Leiden zeker een geschikte locatie! De prachtige grachten, gezellige straatjes en vele parken schetsen een prachtig tafereel voor origineel teamuitje. Sharpevents biedt verschillende actieve uitjes aan. Denk hierbij aan uithoudingsproeven, toernooi spellen en avontuurlijke citygames. Wanneer u en uw gezelschap meer behoefte hebben aan een licht actieve dag, kunt u hier eens kijken naar ons aanbod van (creatieve) workshops!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Leiden samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje LEIDEN

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding LEIDEN

Teambuilding activiteiten zijn enorm bevorderend voor de werkdynamiek. Collega’s die elkaar nog niet vaak gezien hebben krijgen de kans om tijdens leuke activiteiten elkaar beter te leren kennen. Onze activiteiten zijn stuk voor stuk gebouwd op het fundament van teambuilding; werk samen, overleg, verdeel taken en ga aan de slag! Deze skills zijn belangrijk om elkaar te beoefenen, omdat ze onmisbaar zijn voor een goede werkrelatie onderling! Dus.. voor welke teambuilding activiteit kiest u?

workshop ideeën voor teamUITJE LEIDEN

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE LEIDEN

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Leiden denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje Leiden. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE LEIDEN

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE LEIDEN?

Sharpevents begrijpt als geen ander hoe leuk het is om een teamuitje te organiseren tegen het einde van het jaar. Ter afsluiter van een jaar waarin weer hard is gewerkt, komt iedereen bij elkaar voor een leuke dag en een borrel. ”Maar wat doen we dan bij slecht weer?”; we begrijpen de vraag. Daarom hebben wij alle creatieve koppen bij elkaar gestoken en hebben we te gekke winterse activiteiten bedacht, die binnen op locatie gegeven kunnen worden. We kunnen de locatie ook omtoveren tot Kerstbal of Winter Wonderland, tof hè?!

bezienswaardigheden LEIDEN

Het wordt ook wel ‘klein Amsterdam’ genoemd, en dat is niet voor niks! Leiden heeft talloze prachtige grachten met daar omheen sfeervolle terrassen. Onze Sleutelstad staat bekend om de gezellige, verborgen straatjes, romantische hofjes en gezellige restaurants. In de binnenstad vind je prachtige grachten, en natuurlijk het huis van Rembrandt van Rijn. Al deze historische locaties hebben wij verwerkt in verschillende tours en citygames. Zijn jullie klaar om Leiden te ontdekken?

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE OP MAAT

U kent uw team als geen ander, en weet dus van welke activiteiten zij onwijs enthousiast worden! Sharpevents noteert altijd graag een aantal voorbeeldprogramma’s, maar vrijwel àlles is mogelijk; wij organiseren de teamuitjes op maat, gebaseerd op uw wensen. Bent u benieuwd naar wat Sharpevents voor u te bieden heeft? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Wanneer u en uw team een teamuitje-weekend hebben, zijn jullie wellicht nog op zoek naar een slaapplaats. Leiden heeft talloze hotels, zowel in het centrum als daarbuiten, en een ruim aanbod voor elk budget. Gaat u voor een luxe overnachting? Kijk dan eens net buiten de stad; verschillende kastelen en molens zijn omgetoverd tot een waar luxueus hotel. Kiest u voor een praktische oplossing? Kijk dan eens naar B&B’s in het centrum, of dichtbij een treinstation.

BEREIKBAARHEID LEIDEN

Het centrum van Leiden is op verschillende manieren goed bereikbaar. Station Leiden Centraal ligt op ongeveer 10 minuten loop afstand van het centrum. Vanuit omliggende dorpen is Leiden bereikbaar met bussen. Als u met de auto komt, wordt u geadviseerd om de auto te parkeren bij het parkeerterrein op de Haagweg; hier kunt u goed parkeren en makkelijk met een pendelbus naar de stad.