TEAMUITJE Leiden

Ben jij opzoek naar het leukste teamuitje in Leiden, dan bent je aan het juiste adres!  Sharpevents heeft meer dan 100 verschillende activiteiten voor jou. De activiteiten kunnen afgesteld worden op jouw wensen en op wat jij van de prachtige stad Leiden wilt zien. Neem nu contact op met ons of kijk verder naar alle activiteiten om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen. 

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN IN LEIDEN

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE IN LEIDEN

Mag jij dit jaar het teamuitje organiseren en wil je een goed geregelde, unieke ervaring neerzetten voor je collega’s? Dan helpen we je daar graag bij! We hebben enorm veel locaties en activiteiten waar u uit kunt kiezen en we zijn altijd bezig met deze zo “up to date” mogelijk te houden. Bij Sharpevents willen de eventplanners je graag helpen met een op maat gemaakt teamuitje te bedenken origineel voor jou. Wil je graag je collega’s uitdagen tot een sportieve activiteit? Of wil je liever de verborgen talenten van elkaar ontdekken bij een van onze creatieve workshop? Ook kan je Leiden gaan verkennen met een van onze leuke citygames! Klinkt dit als iets voor jou neem dan nu contact op met ons!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Leiden samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje IN LEIDEN

teamuitje met teambuilding in Leiden

Teambuilding is enorm belangrijk en dat weten we bij Sharpevents. Gelukkig is dit de specialiteit van ons! We hebben meerder spelen die voornamelijk gefocust zijn op samenwerken en elkaar beter leren kennen( en heel veel lol hebben samen natuurlijk). Zo kan je bijvoorbeeld een expeditie Robinson spel doen, deze heeft allemaal verschillende spellen waar een set van verschillende sterktes nodig zijn zoals uithouding-vermogen, creatief denken en sportiviteit. Zo kan iedereen uitblinken in zijn of haar krachten en kan je samen werken bij elkaars zwaktes. Heeft jou team wel een beetje teambuilding nodig? Wij staan klaar bij Sharpevents om het leukste programma samen met jou te bedenken.

workshop ideeën voor teamUITJE IN LEIDEN

Locaties voor uw teamuiTJE (in locatie)?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje (IN LOCATIE) denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje (IN LOCATIE). Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE IN LEIDEN

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE (IN LOCATIE)?

Hier kun je meerdere dingen noemen maar vertel met name over onze leuke workshops voor teamuitjes. Volgens mij zijn er meer keywords zoals winter teamuitje en personeelsuitje kerst waarmee je een leuk verhaal kunt schrijven. vermeld erbij dat we elke locatie om kunnen toveren in een winter wonderland of dat we enkel met sfeervolle locaties samenwerken. Je kunt ook dingen noemen als apres ski olympics, kerst disco bingo, pub quiz, snowlympics. Zorg dat je zin krijgt in een winters uitje van je tekst. Gebruik max 3 keer het woord teamuitje en schrijf tussen de 8 en 10 regels.

bezienswaardigheden (locatie)

vertel iets over de bezienswaardigheden van de prachtige stad waarvoor je schrijft. Benoem bezienswaardigheden die gratis zijn zoals de Dam in amsterdam, de domtoren in Utrecht en het vredespalies in Den Haag. Benoem bijvoorbeeeld de gezellige grachten en leuke pleinen van een stad. probeer altijd een link te leggen met onze activiteiten dus bijvoorbeeld: “Boek een van onze zenuwslopende gps spellen door deze prachtige stad en sluit af met een borrel op een van de vele terrasboten in de gezellige grachten”. Schrijf tussen de 8 en 10 zinnen.

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

max 3 keer het woord teamuitje en gebruik max 7 zinnen. kijk in de keywordlijsten voor de juiste keywords mbt corona! Geen online teamuitjes dat doen we niet. schrijf 8 tot 10 regels

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Bedenk wat de reden is voor een teamuitje om te willen overnachten en laat hiermee zien dat je, je kunt verplaatsen in hun situatie.  Vertel vooral dat we contacten hebben met hotels en ze goed kunnen adviseren. Het is niet de bedoeling dat we allerlei hotels gaan bellen voor ze we zijn geen personal assistent natuurlijk. Dit hoef je niet uit te schrijven maar houd dit wel in je achterhoofd terwijl je de tekst aan het schrijven ben. We geven dus graag advies en denken graag mee dat is de boodschap! Vergeet niet om minimaal 1 keer het keyword te gebruiken! Schrijf 8 tot 10 regels.

BEREIKBAARHEID ( LOCATIE)

Schrijf hier iets over de bereikbaarheid van de stad waarvoor je schrijft. Is het centraal gelegen? heeft het park en ride’s? Waar kunnen touringbussen stoppen? Kijk ook in de locatiepagina maar kopieer geen teksten. Het moeten unieke teksten zijn op deze pagina.