TEAMUITJE Nijmegen

Waarom een teamuitje in Nijmegen? Op deze site vind je in één klap de leukste uitjes in de oudste stad van Nederland! Beslis welke top activiteiten er leuk zijn voor jullie teamuitje en stel samen met ons een op maat gemaakt plan op! 

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN in nijmegen

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE in Nijmegen

Op zoek naar originele ideeën voor een leuk teamuitje? Maak jullie teamuitje uniek door hem op maat samen te laten stellen! Ervaar hoe het is om een barman- of vrouw te zijn. Bij ons kunnen jullie met meer dan 100 personen tegelijk shaken! Maak een gigantische dromenvanger of pimp een gave Ibiza hoed. We hebben veel uiteenlopende workshops die zeer geschikt zijn voor een teamuitje. Zijn jullie een competitief team die na een dag op kantoor zitten wel in zijn voor een sportief teamuitje? Ook dat kan geregeld worden! Of willen jullie de stad op een unieke manier leren kennen? Bekijk dan onze citygames eens en ontdek op spelenderwijs de historie van Nijmegen!

Wij hebben verschillende arrangementen voor teamuitjes in Nijmegen samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje in Nijmegen

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding in Nijmegen

Zijn jullie op zoek naar een echte teambuilding activiteit? Tijdens Expeditie Robinson gaan jullie de strijd met elkaar aan terwijl jullie spannende proeven voor jullie kiezen krijgen. Wie hebben de brains of blinken juist uit tijdens een uithoudingsproef? Vuur maken, een reuze katapult, kleiduif schieten en meer.. Welk team heeft het in zich om de echte Robinson te worden? Ontdek het tijdens HET teambuildingsuitje van het jaar!

workshop ideeën voor teamUITJE in Nijmegen

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in Nijmegen

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Nijmegen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Nijmegen. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE Nijmegen

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE in Nijmegen?

Willen jullie het teamuitje combineren met een eindejaarsfeest of kerstfeest? Ook voor indoor activiteiten voor je teamuitje kun je bij ons terecht! Test je kerstkennis tijdens onze pubquiz of infiltreer de skipistes in je thema en strijd tegen andere teams met de Snowlympics. Liever schilderen tijdens jullie teamuitje? Ver, spuit en rol een kerstboom a la Herman Brood op een groot wit doek. Leuk om ieder jaar uit de kast te trekken tijdens de feestdagen!  Niets is te gek, alles is mogelijk! We werken enkel met sfeervolle locaties samen en toveren elke locatie om tot een heus winterwonderland! 

bezienswaardigheden Nijmegen

Wist je dat Nijmegen de oudste stad van Nederland is? De stad bestaat al meer dan 2000 jaar! Bekijk de historische muurschilderingen en standbeelden terwijl je ondertussen gekke opdrachten moet uitvoeren om informatie te krijgen over wat je ziet. Ontmoet ons in het Kronenburgerpark en start jullie teamuitje met een leuke citygame zoals Wie is de Mol of een spannende Outdoor escape room. Dit park verleend zich daar perfect voor! Sluit je dag vervolgens af bij één van de sfeervolle cafés op de Waalkade om het echte ”uitjesgevoel” te krijgen.

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Ook met afstand is er ruimte voor een feestje! In tijden van afstand is de behoefte aan verbinding nog groter. Laat je teamuitje geheel coronaproof door ons organiseren en maak er alsnog een fantastische dag van! Bij ons hoef je niet bang te zijn om op te draaien voor kosten in het geval dat het teamuitje niet door kan gaan. Veiligheid staat voorop en daarom houden wij ons aan de geldende maatregelen en richtlijnen van het RIVM. Dit betekend dat jullie uitje kosteloos verzet kan worden naar een andere datum of dat jullie het uitje kosteloos kunnen annuleren mocht het uitje niet door kunnen gaan door advies van het RIVM. 

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Willen jullie groots uitpakken en jullie teamuitje echt bijzonder maken? Kies dan voor een uitje inclusief feestavond en overnachting! Wij organiseren jullie teamuitje van begin tot eind en kunnen bijna iedere locatie omtoveren tot feestlocatie. Denk aan een lichtgevende dansvloer, een band, DJ, Samba danseressen of misschien wel een dragqueen! Ben je benieuwd naar een teamuitje inclusief feestavond met overnachting? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Voor omliggende steden is Nijmegen goed bereikbaar met de auto via de A325, de A15 en de A50. Nijmegen heeft vijf treinstations: Nijmegen Centraal, Nijmegen Heyendaal, Nijmegen Lent, Nijmegen Goffert en Nijmegen Dukenburg. Gaat jullie teamuitje in de binnenstad van Nijmegen plaatsvinden dan kunnen jullie ook gebruik maken van de P +R Waalsprinter. Daarnaast is het ook mogelijk gebruik te maken van een touringcar. Er zijn diverse standplaatsen speciaal voor touringcars in en nabij het centrum van Nijmegen. Willen jullie hiervan gebruik maken vraag ons dan gerust dit voor jullie te regelen. Wij werken samen met diverse touringcar bedrijven. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!