TEAMUITJE Overijssel

Waarom een teamuitje in Overijssel? Met keuze uit twee Hanzesteden; Zwolle en Deventer maar ook in bezit van de wat kleinere stadjes zoals Kampen of Enschede is Overijssel DE provincie als je op zoek bent naar een bijzonder teamuitje! Welke locatie jullie ook kiezen, wij komen naar jullie toe met de leukste activiteiten voor een geslaagd teamuitje! Moeite met een locatie kiezen? Neem gerust contact op en we helpen je graag op weg. 

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN in Overijssel

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE in Overijssel

Kom bij elkaar bij de Agnietenplas in Zwolle, een prachtig recreatiegebied wat zich perfect verleend voor een sportief teamuitje! Zijn jullie fit, competitief en wel in voor een actieve toevoeging? We hebben veel unieke activiteiten waar je elkaar eens flink op de proef kunt stellen! We hebben niet alleen actieve activiteiten maar ook creatieve & culinaire workshops waar iedereen blij van wordt! Schilder bijvoorbeeld de sprookjesachtige kanalen van Giethoorn of shake de smaak van Deventer Koek in een zelfgemaakte cocktail! Zijn jullie benieuwd naar de historie van een stad? Boek dan één van onze citygames en ontdek de eeuwenoude bronnen, bruggen en monumenten van jullie gekozen locatie!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Overijssel samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje in Overijssel

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding in Overijssel

Zoeken jullie een unieke activiteit waar een teambuildingselement in verwerkt zit? Die hebben wij in overvloed! Denk aan ”out of the box” samenwerken, een fijne groepsdynamiek creëren, sociale verbinding versterken en vooral heel veel plezier beleven. Alles is mogelijk, niks is te gek! Eén van de populairste activiteiten is toch wel de Expeditie Robinson ervaring. Een activiteit waarin samenwerken de sleutel is tot de overwinning! Het is laagdrempelig en iedereen kan zijn talenten en competenties hierin kwijt. Expeditie Robinson kunnen wij in heel Overijssel (en de rest van Nederland) voor jullie bedrijfsuitje organiseren!

workshop ideeën voor teamUITJE in Overijssel

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in Overijssel?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Overijssel denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitjein Overijssel. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE Overijssel

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE in Overijssel?

Willen jullie in de wat frissere seizoenen het bedrijfsuitje organiseren? Geen probleem! Ook voor indoor activiteiten voor je bedrijfsuitje kun je bij ons terecht. Het voordeel van een indoor uitje is dat het altijd door kan gaan en we niet afhankelijk zijn van het weer. Willen jullie toch een outdoor bedrijfsuitje organiseren en slaat het Nederlandse weer toch een week van te voren om? Dan is er altijd het alternatief om op overleg een indoorprogramma te volgen. Wij werken met veel leuke thema’s in sfeervolle locaties en niks is voor ons te gek! Probeer bijvoorbeeld je collega’s van de latten af te gooien met sneeuwballen tijdens The Olympics of zing samen met je favoriete co-worker HET kerstnummer van het jaar! Wie heeft gezegd dat de winter niet leuk kan zijn?

bezienswaardigheden Overijssel

Overijssel heeft veel unieke bijzonderheden en elke stad heeft zijn eigen identiteit en charisma. Je hebt het sprookjesachtige Giethoorn, het artistieke Enschede, het historische Zwolle en nog veel meer steden die het verdienen om gezien te worden. Onze activiteiten zijn altijd op de meest bijzondere plekken van elke stad afgestemd waardoor je én iets leuks met het bedrijf maar ook nog wat mee krijgt van de omgeving. Als jullie de stad op een grappige maar educatieve manier willen leren kennen dan zijn één van onze citygames zeker een aanrader! Waan je door kleine straatjes en probeer er achter te komen wie de boel saboteert bij het Wie Is De Mol bedrijfsuitje! Valt het masker eerder dan dat de finish gehaald wordt? Kom het ontdekken!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

We snappen als geen ander dat de pandemie een lastige periode is om je bedrijfsuitje te organiseren. We proberen echter alleen in termen van kansen te denken en niet in problemen! Je kunt je bedrijfsuitje daarom geheel coronaproof bij ons organiseren! Veiligheid staat voorop en we hanteren altijd de regels en richtlijnen van het RIVM. Kan jullie bedrijfsuitje door sluiting van de overheid toch niet doorgaan? No worries, je kunt je uitje geheel kosteloos annuleren of verzetten!

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Komen er zakelijke partners van ver en wil je deze toch uitnodigen? Kies dan voor een overnachting en geef ze de totaalbeleving die ze verdienen. Kies voor luxe of juist voor duurzaam en ecologisch. Alles is tegenwoordig mogelijk in elk budget! Hebben we samen een goede locatie voor jullie bedrijfsuitje gevonden? Dan helpen we je ook graag op weg naar de leukste accommodaties van deze stad!

BEREIKBAARHEID Overijssel

In de provincie Overijssel liggen veel belangrijke steden die goed bereikbaar moeten zijn. Dit betekent toegankelijk en goed geregeld openbaar vervoer in elke stad. Komen jullie met de auto of touringcar? Met de A1 en A28 als belangrijke wegen kun je overal in Overijssel komen. Kijk voor parkeerinformatie, routes, wegwerkzaamheden en versperringen op de website van gemeente Overijssel en/of op de app van ANWB.