TEAMUITJE Rotterdam

Op zoek naar een bijzonder idee voor een teamuitje in Rotterdam? Op deze pagina vind je in één klap 100+ top activiteiten voor een onvergetelijke dag! Maak samen met onze eventplanners een dag op maat die tot de puntjes verzorgd wordt!

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN in Rotterdam

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE in Rotterdam

Eindelijk! Jullie mogen het leukste teamuitje van het jaar organiseren! Maar wat gaat het worden? Ruil je kantoorpak in voor je sportoutfit en ga de uitdaging met elkaar aan tijdens een sportief teamuitje. Zet de dag door met een unieke workshop en je hebt een leuke afwisselende dag! Willen jullie de stad beter leren kennen? Onze citygames zijn daar uitermate geschikt voor! Crazy 88 levert gegarandeerd veel lachbuien op, perfect als je op zoek bent naar een teamuitje met veel humor! Tijdens ”Wie is de Mol” worden jullie door een eigen teamlid gesaboteerd en tijdens de Outdoor escaperoom proberen jullie de stad te redden van een terroristische ondergang…

Wij hebben verschillende arrangementen voor teamuitjes in Rotterdam samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje in Rotterdam

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding in Rotterdam

Een team wat goed kan samenwerken is goud voor een bedrijf. Gebruik het teamuitje daarom om jullie teambuilding eens goed onder de loep te nemen! Zit jullie ontwikkelpunt in communicatie of juist in competentie vergrotende ontwikkelingen? Zit iedereen goed op zijn plek? Wie is waar goed in? Ontdek het tijdens het leuke teambuildingspel Expeditie Robinson, waar iedereen op zijn of haar manier kan uitblinken! Ben jij de echte scout en weet jij het vuur aan te wakkeren? Ben jij diegene die het team bij elkaar houdt door middel van motivatie? Wie is de sterkste en wint de uithoudingsproef? Kom het ontdekken!

workshop ideeën voor teamUITJE in Rotterdam

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in Rotterdam?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Rotterdam denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Rotterdam. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE Rotterdam

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE in Rotterdam?

Ook in tijden van gure wind en sneeuwvlokken kan er van alles georganiseerd worden! Maak van de winter een feestje en plan leuke activiteiten voor een bijzonder indoor teamuitje. Sluit het jaar af in kerstthema door een eindfeest met ons te organiseren! Kerstdisco bingo’s, cocktails shaken op de latten, indoor sneeuwballen gooien en nog veel meer leuke indoor activiteiten om de winter door te komen. Sharpevents werkt alleen met zeer sfeervolle locaties samen en kunnen van elke locatie een winterwonderland maken!

bezienswaardigheden Rotterdam

Rotjeknot, onze havenstad van het land! Wist je dat Rotterdam de op één na grootste stad is van Nederland? Genoeg te beleven dus! Bekijk de Euromast van dichtbij en loop in enkele stappen naar de kunsthal. Hier heeft Picasso kleur en verlichting gebracht met zijn wonderschone schilderijen. De grachten, de gezellige straatjes en de eeuwenoude kroegjes geven de stad een historisch gevoel van gezelligheid. Tijdens één van onze citygames kan je de stad op een unieke manier leren kennen! Boek een citygame die jullie leuk lijkt voor jullie teamuitje en sluit de dag af bij één van de leukste tentjes van Rotterdam. 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Zin om na lange tijd weer met het team op stap te gaan maar vinden jullie het toch nog te onzeker wat betreft de Covid-19 situatie? Plan gerust toch een uitje. Mocht hij niet door kunnen gaan omdat de maatregelen het niet toe laten dan zit je niet gebakken met hoge kosten of strenge annuleringsvoorwaarden. Wij kijken altijd wat wij kunnen doen om het teamuitje geheel coronaproef te maken en mocht dit niet lukken dan kunnen jullie het teamuitje bij ons kosteloos verzetten of annuleren.  

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Verras je team met een feestavond inclusief overnachting en maak het teamuitje onvergetelijk! Van een led dansvloer tot een disco bingo compleet met Dragqueen of danseressen. Wij denken graag ”out of the box” en we hebben eindeloos veel ideeën voor jullie teamuitje! In Rotterdam vind je veel leuke accommodaties die in elk budget passen. Slaap bijvoorbeeld in de Kubus of in een hotel met uitzicht op de Euromast. Er is voor ieder wat wils en je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden!

BEREIKBAARHEID Rotterdam

Rotterdam is goed met de auto te bereiken via omliggende steden. Ook in Rotterdam zelf zijn er eindeloos veel mogelijkheden om op de plaats van jullie bestemming te komen. Bussen (en waterbussen!), trams, metro’s zijn maar enkele manieren om van punt A naar punt B te komen. Ook zijn er diverse Park en rides waarbij je de auto kunt laten staan en de reis kunt vervolgen met een metro of tram.  Komen jullie liever gezamenlijk aan en willen jullie gebruik maken van een touring bus laat het ons dan gerust weten, ook dit kunnen wij voor jullie organiseren. Voor touringbussen zijn er speciale standplaatsen!

WIE IS DE MOL TEAMUITJE

Het ”Wie is de Mol” spel is razend populair, vandaar dat wij dit spel nog even extra willen uitlichten! Naast dat dit gps spel een bijzonder leuke manier is om Rotterdam te ontdekken, is samenwerken de key om het spel te winnen! Het werkt als volgt: Jullie krijgen vooraf instructies via de mail. Een iemand krijgt een wel heel speciale instructie, deze wordt namelijk DE MOL! Dat is misschien even slikken, maar des te leuker als dit een teamlid is die normaal gesproken wat meer op de achtergrond blijft. Jullie gaan vervolgens in teams tegen elkaar strijden en krijgen allerlei opdrachten voor jullie kiezen. De Mol gaat jullie op slinkse wijzen saboteren, maar krijgen jullie het voor elkaar het mollen mysterie te ontrafelen en daarnaast ook nog eens de opdrachten binnen de tijd uit te voeren? Wij zijn benieuwd!

EEN SPORTIEF TEAMUITJE OP HET STRAND

Is jullie bedrijf gevestigd in Rotterdam, maar zouden jullie een teamuitje op het strand fantastisch vinden? Dat kan geregeld worden! Rotterdam Beach (ook wel Hoek van Holland) is een hele leuke optie, vooral door de omliggende strandtenten en restaurants. Liever iets dichterbij huis dan is er ook een hoop mogelijk op het Nesselande strand. Zo zijn Expeditie Robinson of bijvoorbeeld een 6-kamp leuke ideeën voor jullie teamuitje op het strand.  Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!