TEamuitje scheveningen

DE LEUKSTE IDEEEN VOOR JOUW TEAMUITJE SCHEVENINGEN!

Ben je op zoek naar leuke ideeën voor een bijzonder teamuitje in Scheveningen? Kies uit meer dan 100 super originele teamuitjes activiteiten! Verras je team met een actief uitje op het strand. Expeditie Robinson of Archery tag is perfect als je op zoek bent naar een leuk teamuitje met een lekkere dosis teamwork. Onze HAKA workshop is geweldig voor teambuilding voor zowel sport teamuitjes als voor zakelijke teamuitjes en is perfect voor jullie teamspirit.

Een ruime keuze uit actieve, culinaire of creatieve workshops op het strand! Gezellig salsa dansen of cocktails shaken met het hele team. Zowel leuk voor kleine teams vanaf 10 personen tot teams met meer dan 100 personen! Al deze te gekke teamuitjes zijn goed te combineren met een lekkere lunch, proeverij, bbq of ander diner. Wij brainstormen graag met je mee om jouw teamuitje onvergetelijk te maken!

STRANDACTIVITEITEN

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN

ACTIEF TEAMUITJE IN SCHEVENINGEN

Lekker actief zijn tijdens een teamuitje is altijd een goed idee. Misschien zitten jullie veel binnen, bijvoorbeeld op kantoor. Hoe leuk is het dan om je collega’s eens op een andere manier te leren kennen? Een teamuitje waar veel teamwork bij nodig is versterkt bovendien jullie band met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan Expeditie Robinson waar veel puzzels en proeven vereisen dat jullie goed samenwerken.

Maar ook voor voetbalteamuitjes, of andere sportuitjes is een actieve middag op het strand een perfecte gelegenheid om het groepsgevoel te vergroten. Bovendien is een teamuitje in Scheveningen een leuke afwisseling van een wekelijkse training op het veld!

FOODIES EN FIJNPROEVERS

INDOOR TEAMUITJES

Als jullie een uitje aan het plannen zijn op Scheveningen denk je al gauw aan een aantal leuke strandactiviteiten. Maar wat nou als het regent? Gelukkig hebben we de grootste selectie aan leuke indoor activiteiten voor teamuitjes in de regio dus ook bij slecht weer zitten jullie bij ons ALTIJD goed.

Denk bijvoorbeeld aan expeditie kroegtijger, een zeer grappig spel waar we crazy 88, minute to win it en expeditie Robinson samen hebben gevoegd! Cocktails shaken of de cocktail olympics is super gezellig met een tropisch muziekje op de achtergrond in een leuke beachclub in Scheveningen. Maar ook een uitgebreide pub- of pop quiz in een gezellige bruine kroeg behoort tot de opties evenals een leuke creatieve workshop!

Plannen jullie een teamuitje in de winter? Denk dan aan een escaperoom of een masterchef kookworkshop voor jullie indoor teamuitje!

verjaardagsfeest

WIND EN WATER

DE LEUKSTE LOCATIES VOOR JOUW TEAMUITJE IN SCHEVENINGEN

t een zeer groot uitgestrekt strand van maar liefst 4,5 kilometer lang en 110 meter breed. De +/- 100 strandtenten worden ieder jaar tussen maart en oktober opnieuw op gebouwd vanaf het Haven hoofd tot aan het Zwarte pad. Tussen de twee ligt De Pier, die een fantastisch uitzicht geeft over het gehele strand.

Onze strandactiviteiten en workshops kunnen bij elke locatie worden opgebouwd in combinatie met hapjes en drankjes. Van een borrel op het strand met een bittergarnituur tijdens de ondergaande zon tot een compleet verzorgde bbq met kreeft en langoustines.

Een actieve middag met een bbq maar ook een compleet verzorgt themafeest met cocktailbar, entertainment en overnachting behoort tot de mogelijkheden. We hebben ongelooflijk veel contacten in de gastvrijheidssector langs de kust en kunnen een teamuitje van a tot z voor jullie uitstippelen.

WORKSHOPS

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

CITYGAMES

✅ Waar vind ik originele tips en ideeën voor teamuitjes in Scheveningen?

Bekijk hier de top 5 strandactiviteitentop 5 workshopstop 5 wateractiviteitentop 5 citygames of kies bijvoorbeeld uit onze heerlijke top 5 proeverijen of top 5 diners en BBQ’s!

✅ Welke activiteiten kunnen wij boeken met de huidige regelgeving en op 1,5 m afstand?

Bijna al onze activiteiten zijn mogelijk op 1,5 meter. We raden sommige creatieve workshops en een aantal strandactiviteiten momenteel af maar voor de meeste activiteiten hebben we een protocol wat ruimschoots voldoet aan de huidge eisen. Aangezien we meer dan 100 verschillende activiteiten aanbieden moeten we uiteraard per activiteit kijken wat er mogelijk is. Gelukkig hebben wij het grootste aanbod in de regio en daardoor altijd een leuk alternatief!

✅ Wat als ons teamuitje niet door kan gaan wegens verlenging van de maatregelen?

Wij zijn heel flexibel als het gaat om annuleringen of verplaatsingen op dit moment. Als de regels verlengt worden of de dreiging toch weer toeneemt kunnen onze klanten alle activiteiten die wij uitvoeren kosteloos annuleren of verplaatsen. Wij kijken liever naar de lange termijn en vinden eerlijkheid en duidelijkheid naar de klant toe erg belangrijk!