TEAMUITJE TEXEL

Dompel je onder in de prachtige wereld van Texel, een eiland dat bekend staat om zijn adembenemende natuur en gastvrijheid! Wij kennen Texel als geen ander en hebben speciaal voor jou meer dan 100+ activiteiten samengesteld die jouw bezoek aan dit geweldige eiland onvergetelijk zullen maken. Elke activiteit is met zorg ontworpen om aan te sluiten bij de unieke sfeer van Texel en biedt iets bijzonders voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsevenement of gewoon wilt genieten van de veelzijdige activiteiten die Texel te bieden heeft!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een teamuitje in Texel organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

Gregor plant  uw teamuitje!

Brainstormen met Greg?

1000+ teamuitjes gingen u voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Originele Teamuitjes in Texel

Op zoek naar een onvergetelijk en origineel teamuitje in Texel? Goed nieuws! Op deze pagina vind je meer dan 100 uniek ontworpen activiteiten die wij met alle liefde personaliseren, helemaal afgestemd op de wensen en verwachtingen van jouw groep. En daar houdt het niet op; we hebben ook een selectie gemaakt van meerdere unieke locaties op Texel om elk evenement echt origineel te maken. Laat ons de perfecte ervaring creëren die past bij jullie teamspirit en zorg voor herinneringen die iedereen zal koesteren!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

Laat Sharp Events de touwtjes in handen nemen en ervaar hoe eenvoudig het is om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren zonder dat het jou veel moeite kost. Ons geheim? Een combinatie van professionaliteit, toewijding en creativiteit die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel teamuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw teamuitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie teamuitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 teamuitje activiteiten 2024

1000+ Teamuitjes gingen je al voor!

Elk van de bedrijfsgroepen die je voorgingen, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Teamuitjes met eten of borrel

Teamuitjes op Texel zijn het hele jaar door mogelijk. Elk seizoen heeft zijn eigen charme, van zonnige zomerstranden tot de rustige, sfeervolle wintermaanden.

Zeker, wij raden zelfs aan om minimaal één overnachting in te plannen. Dit geeft jullie team de kans om het eilandgevoel echt te ervaren en het teamuitje maximaal te benutten.

Ja, wij bieden volledige ondersteuning bij het plannen van jullie teamuitje, inclusief vervoer naar en op het eiland, alsmede het organiseren van activiteiten die aansluiten bij jullie wensen.

Texel biedt opties voor elk budget. We kunnen samen kijken naar de beste mogelijkheden om een onvergetelijk teamuitje samen te stellen, passend binnen jullie financiële kaders.

We adviseren om zo vroeg mogelijk te boeken, vooral als je specifieke data of accommodatie in gedachten hebt, om teleurstelling te voorkomen.

Voor meer informatie of om jullie teamuitje te boeken, kunnen jullie contact met ons opnemen via onze website, email of telefonisch. Ons team staat klaar om jullie een onvergetelijke ervaring op Texel te bieden.