TEAMUITJE Texel

Waarom een teamuitje in Texel? Texel is het grootste wadden eiland van Nederland en de plek met de meeste zon. Vind jij het ook zo heerlijk om een origineel teamuitje te doen in de brandende zon, dan is Texel de place to be. Bekijk ons gehele aanbod met de leukste teamuitjes ideeën in Texel.

 

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN in Texel

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE in Texel

Bent u nog opzoek naar een origineel teamuitje. Dan heeft u een goede keuze gemaakt bij Sharpevents! Wij zorgen ervoor dat het programma precies geschikt is voor wat u wilt. Wij hebben verschillende soorten activiteiten. kiest u bijvoorbeeld voor het actieve teamuitje, verwacht dan een sportieve dag. Wilt u het liever wat rustiger aan doen dan hebben wij leuke workshop ideeën. Ben je meer van de avontuur dan zou ik voor de citygames teamuitjes gaan. Bij sharpevents beleef je een dag om vol plezier!

 

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in (LOCATIE) samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje in Texel

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding in Texel

Er gaat niets boven een teamuitje waarbij de teambuilding ten proeve wordt gesteld, hoe goed ken jij jouw teamgenoten en hoe goed kennen zij jou. Bij onze wave expeditie Robinson wordt het uiterste van jouw team naar boven gebracht, zo zijn er verschillende proeve waarbij ieders talent zich laat zien. Wie heeft de beste smaakpapillen tijdens de eetproef, wie heeft het beste balans tijdens de balansproef en wie kan het hoofd het meest koel houden tijdens het spelen van de puzzels.

workshop ideeën voor teamUITJE in Texel

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in Texel?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Texel denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Texel. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE Texel

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE Texel?

Mocht het hard waaien en regenen in de wintermaanden, dan komt het natuurlijk goed uit dat wij ook indoor teamuitjes verzorgen. Ook verzorgen wij fantastische workshops, zoals de cocktailworkshop of ga je voor een workshop schilderen. Het kan natuurlijk ook dat je een kerstteamuitje wil organiseren. Wij zorgen ervoor de locaties omgetoverd worden tot een echt winterwalhalla. Een teamuitje tijdens de wintermaanden geeft de maximale gezelligheid die je maar kan wensen. Ook zijn in de wintertijden de kerstactiviteiten zeker een aanrader, zoals onze kerst disco bingo. Een activiteit met gegarandeerd plezier en spektakel. Welk team kroont zich tot de ware kampioen van de enige echte Snowlympics.

bezienswaardigheden Texel

Texel is het grootste Waddeneiland van Nederland, Ook is er op dit Waddeneiland de meeste zon van Nederland. Er valt super veel te beleven in deze mooie stad. Bezoek bijvoorbeeld het Nationaal Park Duinen van Texel, De vuurtoren of loop door de straten van het historische dorpje Den Burg.
Wees lekker actief langs de lange kust van Texel met onze actieve activiteiten. Of bekijk het allemaal door onze gps tour in Texel.

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

heeft u in de tijd van corona een teamuitje gepland, dan is dat geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat de activiteiten allemaal op anderhalve meter kunnen worden uitgevoerd. Als er opeens een lockdown aankomt, dan kunt u altijd u geld terug krijgen of omboeken naar een andere datum.

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Bent u na u actieve teamuitje vermoeid. of na u citygames teamuitje dacht u ik wil meer zien van deze fantastische stad. Dan kunt u er uiteraard voor kiezen om een nachtje te blijven slapen in deze stad. Wij willen u graag helpen met advies geven over bepaalde hotels in de buurt.

 

BEREIKBAARHEID Texel

Texel is makkelijk bereikbaar via de veerhaven in Den Helder, En vanaf de aanlegplaats op Texel is het 20 minuten met het openbaar vervoer of 10 minuten met de auto naar het centrum van Texel. Bij de haven van Texel kan je gratis parkeren, Maar in Texel zelf is het pas na 20:00 gratis parkeren.