TEAMUITJE Tiel

Waarom een teamuitje in Tiel? Naast dat Tiel de fruitstad is van Nederland is deze stad ook een van de oudste steden van Nederland met veel geschiedenis. Tiel heeft veel prachtige bezienswaardigheden. Meer zien van deze stad? Boek een gps tour voor een rondleiding door deze stad met interessante weetjes. Op deze pagina vindt u een ruim assortiment aan leuke activiteiten die wij bieden in Tiel. Kijk hier onze leukste teamuitjes ideeën!

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN In Tiel

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE In Tiel

Dus u bent op zoek naar een teamuitje dat u niet snel meer gaat vergeten. Dan kan ik u zeggen dat u hier goed zit. Wij hebben veel keuze uit originele teamuitjes. Een actief teamuitje op het strand met alles erop en eraan. Of zoekt u nog workshop ideeën voor een teamuitje, dan willen wij u graag helpen. Bent u meer geïnteresseerd in de stad Tiel. Speel dan één van onze citygames teamuitjes. Wij kijken er alvast naar uit om u te zien en we maken er een top dag van! 

Vorige
Volgende

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Tiel samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje In Tiel

teamuitje met teambuilding In Tiel

Moet er binnen u team wat beter samengewerkt worden. Speel dan ons expeditie Robinson teamuitje. Hierin doet u verschillende proeven waar het team super goed moet samenwerken om de winst te behalen. Nog een leuk teamuitje om aan de teambuilding te werken is de olympic games. Tijdens deze activiteiten ga je samen met je team levend tafel voetballen, bubbelbal, archery tag en nog veel meer! We spelen 6 spellen, dus er is altijd wel eentje waar u met uw team in kan uitblinken.

workshop ideeën voor teamUITJE In Tiel

Locaties voor uw teamuiTJE In Tiel?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje In Tiel denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje In Tiel. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE Tiel

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE In Tiel?

Heeft u al zin in de winter? Wij in ieder geval wel. Wij hebben speciale indoor teamuitjes die we in alleen in de winter doen. Zoals de apres ski olympics of de snowlympics. Vanaf 25 december hebben we ook nog exclusieve kerst teamuitjes. Zoals een kerst disco bingo teamuitje. Super leuk voor u en uw gezin. Wij zorgen dat je warme chocolademelk klaar staat! Wij toveren elke locatie om tot een winter wonderland.

bezienswaardigheden Tiel

Tiel is een mooie stad met een historisch centrum. Tiel ligt aan de rivier de Waal en staat bekend om zijn fruit. In het centrum staat Flipje, de fruitmascotte. Verder vind u in het centrum ook nog heel veel sfeervolle winkelstraatjes met gezellige winkeltjes en restaurants. In Tiel kunt u een mooie wandeling maken door de vlindertuin of langs de boomgaarden. Wilt u tijdens deze wandeling meer weten over de stad? Boek dan een interessante gps tour! 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Het coronavirus is natuurlijk nog niet weg. Dus daarom zijn er nog wel bepaalde regels waar wij ons aan moeten houden, zoals de anderhalve meter. Wij zorgen ervoor dat onze teamuitjes op afstand kunnen worden gegeven. Mocht het zo zijn dat u een evenement heeft geboekt en het mag niet doorgaan van de overheid. Kunt u natuurlijk altijd een andere dag uitkiezen wanneer het wel door mag gaan.

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Wilt u na het evenement nog een leuke avond en nacht hebben. Dan kunt u altijd kiezen om een hotel te nemen in Tiel. Want er is genoeg te doen in deze leuke stad. Wij willen u graag helpen door advies te geven over de hotels in de buurt.

BEREIKBAARHEID Tiel

Tiel ligt centraal gelegen in Nederland, dus is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Besluit u om met de auto te komen dan is het parkeren in de  binnenstad van 8:00 tot 18:00 betaald. Op koopavonden betaald u tot 21:00 parkeerkosten. Op het station Tiel en op Officiële feestdagen en zondagen is het altijd gratis parkeren. Komt u met de touringbus, dan kunnen de touringbussen kunnen stoppen op de parkeerplaatsen in de binnenstad.