TEAMUITJE Tilburg

Waarom een teamuitje in Tilburg? In deze prachtige historische stad hebben wij genoeg activiteiten voor u klaar staan. Met meer dan 100+ activiteiten kunnen wij een teamuitje tot maat voor u klaar maken! Dus neem gauw een kijkje in onze activiteiten!

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN IN Tilburg

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE in Tilburg

Wilt u een leuk teamuitje organiseren en heeft u geen idee waar je moet beginnen en waar je moet kijken? Bij Sharpevents bent u op het juiste adres. Houd u ervan om je collega’s uit te dagen dan zijn onze sportieve activiteiten  echt een aanrader. Wilt u toch liever wat leerzaams doen zijn onze leuke workshops ook een optie. Of wilt u liever Tilburg zelf door struinen en meer leren kennen over deze mooie textielstad dan zijn onze citygames een perfecte match!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Tilburg samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje in tilburg

teamuitje met teambuilding in tilburg

Zijn jullie opzoek naar een ultiem teamuitje waar echte teambuilding voor nodig is dan is razend populaire Expeditie Robinson echt een dikke aanrader! Tijdens Expeditie Robinson gaan jullie tegen elkaar allerlei proeven met elkaar doen, denk daarbij aan een spannende strijd wie het snelst een katapult kan maken die daarna ook nog is goed functioneert. Ook moet je een bamboe toren samen met je expeditieleden bouwen. (Hier komen echte teambuilding skills van pas!)

workshop ideeën voor teamUITJE in Tilburg

Locaties voor uw teamuiTJe in Tilburg

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Tilburg denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Tilburg. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE tilburg

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE in Tilburg?

Toch het jaar goed afsluiten met een cool teamuitje? Bij Sharpevents kunt u ook terecht voor indoor activiteiten als teamuitje. We kunnen de kerstsfeer helemaal op maat maken zoals u maar in wens heeft. Denk aan een gezellige kerstkaraoke met daarbij niet te missen glühwein of heerlijke winterse cocktails maken met onze winter cocktailworkshop! Er is van alles mogelijk bij Sharpevents om uw ultiem teamuitje om te toveren naar een onvergetelijke winterse dag!

bezienswaardigheden Tilburg

Tilburg staat bekend om het mooie gezellig stadje midden in Brabant. Als je midden in het centrum van Tilburg komt, kom je het prachtige stadhuis tegen (die kun je eigenlijk niet missen) het Paleis-Raadhuis wordt het genoemd is het voormalig Paleis en wordt nu beschermd als rijksmonument.  De Piushaven is de grootste haven van Tilburg en is aan het Wilhelminakanaal en is een van de levendigste plekken in Tilburg, niet alleen kun je hier van alles doen maar er worden ook veel evenementen georganiseerd die je kunt bezoeken!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Toch uw teamuitje coronaproof doen? Sharpevents regelt het op maat! Wij hebben tevens genoeg leuke teamuitjes die we coronaproof kunnen doen! Ook wij houden ons aan de richtlijnen en regels van RIVM.

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Bent u opzoek naar een cool teamuitje op het strand en het lekker groots aanpakken? Een lekker diner te hebben gehad en bent u niet gevestigd in de buurt? Dan is een overnachting ideaal natuurlijk. Neem gerust contact met ons, we geven graag advies wat het beste bij u past.

BEREIKBAARHEID tilburg

Tilburg is makkelijk te bereiken met zowel auto, trein en bus. Er zijn 8 parkeergarages in de binnenstad van Tilburg, let op sommige zijn betaald parkeren.Voor touringcars zijn er speciale parkeerplekken: bij het Ijssportcentrum aan de Stappegoorweg en aan de Kloosterstraat achter de schouwburg. Dit is geheel gratis.