Pakkende titel + onderwerp

SCHERP GEPRIJSD

DUIDELIJKE INFORMATIE

ORIGINELE ACTIVITEITEN

Kopje 1

Doel van de pagina: 1. enthousiast maken over onze activiteiten. 2. Contact met ons laten opnemen. 

Schrijf een korte en pakkende tekst. Vergeet niet dat je deze pagina alleen maakt voor een specifieke doelgroep. Verplaats je in deze doelgroep en vraag je af waarom deze doelgroep zoekt naar een uitje. Vind je het lastig om je in deze doelgroep te verplaatsen vraag ons dan gerust waar deze doelgroep naar op zoek is. Waar wordt je doelgroep enthousiast van, wat zijn onze uniek selling points voor deze doelgroep? Wat kan de lezer verwachten als ze door deze pagina heen scrollen? Schrijf commercieel en schrijf altijd vanuit de lezer. 

Benoem alleen de zoekwoorden die achter het kopje staan in het schema. 

 

korte pakkende titel mobiel

Deze tekst is een verkorte versie van de tekst die je hierboven voor het grote scherm hebt geschreven. Het is belangrijk kort en bondig te zijn om een lap tekst te voorkomen. vergeet niet je focus keywoord te benoemen!

STRANDACTIVITEITEN VERJAARDAGSFEEST

Kopje 2

Schrijf een korte maar pakkende tekst over het kopje en gebruik de belangrijke zoekwoorden zoal vermeld in het schema. Gebruik ankor links naar strandactiviteiten, workshops eventuele uitgelichte activiteiten etc. Probeer iets anders te vertellen dan in het eerste kopje.

STRANDACTIVITEITEN VERJAARDAGSFEEST

OP ZOEK NAAR EEN COMPLETE DAG MET KORTING?

Het 2de doel van deze pagina is dat de lezer op deze knop drukt en de test doet om zo bij de juiste combodeal te komen. (weet je niet wat een combodeal is vraag het of druk op 1 van onze combodeals in de menubalk) 

WORKSHOPS VERJAARDAGSFEEST

kopje 3

Deze tekst staat hoog in de pagina en is dus eveneens een belangrijks tekst voor de lezer. Lees het kopje en bedenk goed dat deze doelgroep dit kopje heeft opgezocht in google. Wat willen ze weten? Probeer het opnoemen van activiteiten en categorieën te vermijden en val niet in herhaling.

verjaardagsfeest

CITYGAMES VERJAARDAGSFEEST

RECENSIES VAN ONZE KLANTEN

Frank veldhuis
Frank veldhuis
Lees verder
Wat een tof weekend hebben wij gehad door jullie!! Paracetamol was onze beste vriend the Day after! Groeten de jongens uit het Noorden!
 Dominique da Silva Castanheira
Dominique da Silva Castanheira
Lees verder
Op 14-09 hebben wij het vrijgezellenfeest van Anique met jullie mogen vieren! Wij hadden gekozen voor de activiteit archery tag met de mini shoot. Wat was dit ontzettend leuk! Onwijs gelachen en flinke spierpijn de volgende dag🙈 Alles was perfect geregeld! Contact, ontvangst, activiteiten gewoon alles!
Ella Tegels
Ella Tegels
Lees verder
Op 26 september hadden wij een vrijgezellenfeest. Dominic & Holly zorgen ervoor dat je een geweldige dag hebt. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Vooraf ging de communicatie heel goed en tijdens zijn ze ook in de buurt om direct vragen te beantwoorden. Materiaal/tafel voor de activiteiten stond klaar en je hebt eigenlijk nergens omkijken naar. Het eten (de BBQ) was overigens heel goed en genoeg keuze voor vega’s. Niet verder kijken, gewoon hier je keuze op laten vallen 😉 *Nogmaals veel dank voor de perfecte verzorging!*
Jort van Wijk
Jort van Wijk
Lees verder
Een fantastische dag gehad op Scheveningen met een goed georganiseerd, COVID-proof vrijgezellenfeest! Archery tag, power kiting, weddingdress photoshoot en barbecue: compleet pakket voor een goede prijs.
Susan Kroode
Susan Kroode
Lees verder
Wij hebben een top dag / nacht gehad vooraf goede communicatie gehad heel flexibel en meedenkent personeel gezellige en spontane mensen leuk dat je een compleet pakket kan samen stellen naar iedereen zijn wensen met leuke activiteiten Onwijs bedankt voor deze geweldige dag / nacht
Damp Oekill
Damp Oekill
Lees verder
Eind juli hebben wij met een groep van 14 man het vrijgezellenfeest gevierd. De medewerkers deden erg leuk mee en gaven een goede begeleiding. Leuke activiteiten en leuke locatie. Voor elke bachelor party zeker een aanrader.
Mascha Grijzenberg
Mascha Grijzenberg
Lees verder
Ondanks de hitte hebben wij een super leuk vrijgezellenfeest gehad. Heerlijke drankjes en een onwijze leuke activiteit die super goed werd georganiseerd. Daarnaast nog een gratis fotoshoot. Onze dag was helemaal geslaagd. Onwijs bedankt👍👌🎉
Marloes Heddema
Marloes Heddema
Lees verder
Wij hebben 14 september een geweldig zonnige dag gehad op het strand van Scheveningen met expeditie robinson (hele leuke begeleiding en spellen!), gevolgd door een lekkere BBQ en hilarische kroegentocht, met wat “special additions” 🙂 Bedankt voor de fijne samenwerking OhOhdenhaag en wij kijken uit naar de foto’s om nog eens goed te kunnen nagenieten! Groetjes, Margot en Marloes
Annet Enderink
Annet Enderink
Lees verder
Afgelopen zaterdag een super vrijgezellenfeest gehad! Vooraf makkelijk overleg, meedenken en vlot met reageren. Toch altijd spannend om iets te boeken 'aan de andere kant van het land' maar gelukkig is het zeer goed bevallen!! We werden enthousiast ontvangen, de spellen waren goed verzorgd en de BBQ was prima!! Echt een aanrader! En onze 'bride te be'... zit nog steeds op een 'roze wolk'! Bedankt!!.
Jana huijgen
Jana huijgen
Lees verder
Oh oh kroegentocht was zo vet! Ik woon heel m’n leven al in Den Haag en dacht dat ik alles wel gezien had, maar het is zo ontzettend vet. Je gaat met een hele groep mensen naar plekken waar je anders nooit naar toe zou gaan. Zeker een aanrader!!
Previous
Next

WATERACTIVITEITEN VERJAARDAGSFEESTEN

DUIDELIJKE PRIJZEN

AL ONZE PRIJZEN ZIJN DUIDELIJK IN EEN OOGOPSLAG TE ZIEN EN INCLUSIEF BTW!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij combodeals

BOEK MINIMAAL 3 ACTIVITEITEN, WORKSHOPS, DINERS OF KROEGENTOCHTEN!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET KNAPPE JONGENS EN MEIDEN!

DINERS