TEAMUITJE Veluwe

Waarom een teamuitje in de Veluwe? Met een geweldige bosrijke omgeving waar veel recreatiegebieden te vinden zijn is de Veluwe een aanrader voor een bijzonder teamuitje! Otterlo, Harderwijk, Nunspeet of Ede. Allemaal op zichzelf staande bijzondere steden waar veel te beleven is en waar wij de leukste activiteiten aanbieden. Zie je door het bos de bomen niet meer en komen jullie er niet uit welke locatie voor jullie geschikt is? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag de goede richting op!

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN in de Veluwe

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE in de Veluwe

Het Speulderbos, De Duintjes, het Putterbos en nog veel meer prachtige gebieden die zich er voor uitlenen om je bedrijfsuitje de sfeer te geven die jullie zoeken. De uitgestreken vlaktes en mooie waterpartijen zijn ideale locaties voor het organiseren van een sportief teamuitje! Waan jezelf in de rimboe tijdens de Expeditie Robinson ervaring of met Archery Tag! De natuur vraagt erom om gefotografeerd te worden maar wat dacht je van het vastleggen op canvas? Laat je inspireren door wat je om je heen ziet tijdens één van onze workshops en ga op in het moment. Willen jullie de mooiste plekken van de Veluwe zien maar weten jullie niet waar je moet beginnen? Het gebied is heel erg groot maar met een van onze citygames kom je overal waar je moet wezen!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in de Veluwe samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje in de Veluwe

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding in de Veluwe

We hebben veel ‘fun’ activiteiten waar teambuilding in verwerkt is. Bij deze activiteiten staat sociale binding, communicatie en vertrouwen centraal! Je kunt kiezen voor een zes-kamp aan activiteiten waar gewerkt wordt aan de sfeer en onderlinge band tussen collega’s door met elkaar allerlei gave spelen te spelen; denk aan darten op een levensgroot Voet/dart bord of sumo worstelen! Zijn er nog kantoor vetes die de wereld uit geholpen moeten worden? Dit is je kans om alles recht te zetten! Expeditie Robinson is ook een echte aanrader voor een teamuitje en de Veluwe is daar een perfecte plek voor door haar natuur. Waan je in de jungle door de bosrijke omgeving terwijl jullie allerlei primitieve proeven moeten doorstaan! Wie bedenkt er de beste tactiek en brengt jullie naar winnaarseiland?

workshop ideeën voor teamUITJE in de Veluwe

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in Veluwe?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in de Veluwe denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in de Veluwe. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE Veluwe

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE in de Veluwe?

Willen jullie het bedrijfsuitje in de naseizoenen of winter organiseren? Of willen jullie er zeker van zijn dat het Nederlandse weer geen roet in het eten gooit? We got you! We hebben veel leuke indoor activiteiten om jullie bedrijfsuitje in de goede sfeer te krijgen. Plak er een thema aan en het feest is compleet! Combineer je bedrijfsuitje met kerst en kies voor een Kerstbingo of Snowlympics. Succes gegarandeerd en absoluut een activiteit die niet veel mensen snel zullen vergeten. Hebben jullie zelf een locatie op het oog voor jullie bedrijfsuitje? Laat het ons weten!

bezienswaardigheden Veluwe

De Vischafslag & Botterloods in Harderwijk, de Sassenpoort in Zwolle of het beroemde Klompenpad in Otterlo! Er zijn veel mooie accommodaties te vinden in elke unieke stad van de Veluwe. Maar ook als je iets meer het bos intrekt kun je veel archeologische rijksmonumenten vinden waar wij ook wandeltochten op gps coördinaten naar toe organiseren. Bewandel de eeuwenoude paden en wordt met elke stap wijzer!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

In tijden van 1,5 meter afstand is het des temeer belangrijk om verbinding met elkaar te hebben. Ook tijdens de pandemie kun je een coronaproof teamuitje organiseren! Veiligheid staat voorop en we houden ons altijd aan de dan geldende maatregelen en richtlijnen van het RIVM. Kan het uitje toch niet doorgaan vanwege sluiting door de overheid? Dan mag je het teamuitje kosteloos verzetten of annuleren.

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Komen er collega’s of zakelijke partners van ver en wil je groot uitpakken? Trakteer je collega’s dan op een overnachting in een leuk hotel of hostel! Afhankelijk van jullie locatie kunnen wij je goed op weg helpen naar de mooiste accommodaties binnen elk budget. Er dat zijn er nog al wat op de Veluwe!

BEREIKBAARHEID Veluwe

De Veluwe bestaat uit veel kleine steden die allemaal hun eigen openbaar vervoer netwerk hebben. Omdat het gebied de Veluwe zo druk bezocht is rijden er veel bussen af en aan om iedereen naar de juiste locatie te brengen. Bekijk altijd de website van NS of 9292 voor actuele reisinformatie. Komen jullie met de auto of touringcar? Via de A1, A12, A58 of A28 kom je bij elk gedeelde van de Veluwe. Via de ANWB kun je de juiste routes en parkeerinformatie vinden.