TEAMUITJE ZOETERMEER

Opzoek naar een bijzonder teamuitje in de buurt van Zoetermeer? Dan hebben wij het perfecte aanbod activiteiten voor jouw teamuitje! Wij organiseren te gekke workshops, citygames en actieve teamuitjes
neem contact met ons op! 

archery-tag-2

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN IN ZOETERMEER

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE IN ZOETERMEER

Weet je nog niet hoe je een origineel teamuitje moet organiseren en ben je opzoek naar ideeën voor een teamuitje? Wij denken graag met je mee! Denk bijvoorbeeld aan of je het teamuitje op een eigen locatie of op een gekozen locatie wilt organiseren.
Daarnaast moet je bedenken of het een actief of creatief teamuitje moet worden.
Naast het bedenken van het programma en de locatie van de dag kan er ook gedacht worden aan een diner, borrel of een overnachting tijdens het teamuitje.
Neem gerust even contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Zoetermeer samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

actieF teamuitje IN ZOETERMEER

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding IN ZOETERMEER

workshop ideeën voor teamUITJE IN ZOETERMEER

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE IN ZOETERMEER

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Zoetermeer denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Zoetermeer. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE IN ZOETERMEER

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE IN ZOETERMEER

bezienswaardigheden IN ZOETERMEER

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Corona gooit bij veel evenementen roet in het eten, maar wij doen er alles aan om nog steeds een complete dag voor je te organiseren. Zo organiseren wij nog steeds de leukste teamuitjes en zorgen wij dat het teamuitje nog steeds coronaproof is. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM, zoals de anderhalve meter afstand. Ook zorgen wij ervoor dat jullie tijdens het teamuitje met zo weinig mogelijk andere mensen in contact komen door het vormen van kleinere teams. 

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

BEREIKBAARHEID IN ZOETERMEER