TEAMUITJE ZUID HOLLAND

Waarom een teamuitje in Zuid Holland? Met maar liefst 3403 km² aan gebied is het Westerse gedeelte van Nederland zeker een goede keuze om jullie teamuitje te organiseren. De provincie bezit 65 kilometer aan strand in verschillende steden met bruisende boulevards en het is ”the place to be” voor de leukste activiteiten! Bekijk samen met ons welke locatie het best bij jullie aansluit en we verzorgen jullie teamuitje tot in de puntjes! Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. 

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN in Zuid Holland

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE in Zuid Holland

Zuid Holland is in provinciale zin al erg breed maar dan heb je ook nog eens veel aanbod in activiteiten waar je uit kunt kiezen! En als je dan eens in de zoveel tijd op stap mag met je collega’s dan moet het wel een teamuitje zijn die jullie nooit gaan vergeten. Zijn jullie echte ”adrenaline seekers” en wel in voor een competitief spel? Dan is een sportief teamuitje zeker iets voor jullie! Liever met iets minder adrenaline maar wel een activiteit doet wat verbind? We hebben veel unieke workshops en proeverijen die daar zeker voor kunnen zorgen! Komen jullie van ver en willen jullie een bepaalde deel van Zuid Holland goed verkennen? Bewandel de straten op een avontuurlijke manier en boek één van onze citygames!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Zuid Holland samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje in Zuid Holland

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding in Zuid Holland

Worstel elkaar de ring uit, neem elkaar onder vuur in de warzone tijdens Archery Tag of speel een potje Voetdarts tijdens The Great Olympics! Tijdens deze activiteit speel je in groepsverband tegen andere teams en het is daardoor een top activiteit voor teambuilding! Wie neemt er de leiding? Wie bedenk de tactiek? Wist je dat een teamuitje goed is voor de groepsdynamiek en met elkaar samenwerken? Ontdek andere competenties van je collega en wellicht kun je die ook op de werkvloer inzetten! Bedenk samen met ons aan welk teambuildingselement jullie willen werken creëer het leukste teamuitje ooit!

workshop ideeën voor teamUITJE in Zuid Holland

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in Zuid Holland?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Zuid Holland denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Zuid Holland. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE Zuid Holland

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE in Zuid Holland?

Is de winter een beter seizoen om jullie teamuitje te organiseren? Wij hebben veel indoor activiteiten die ook tijdens de wat koudere dagen geschikt zijn voor een teamuitje! Maak met je collega’s een leuke dromenvanger en zorg voor positief balans in het team! Of volg een schilderworkshop en probeer met elkaar ”out of the box” te denken. Je kunt bijvoorbeeld een drieluik maken, super leuk voor in de zaak of op jullie afdeling toch? Wil je het teamuitje inzetten om ook het jaar goed met elkaar af te sluiten? Plak er dan een thema aan vast! Kerst, winter of de Franse Alpen! Apres ski jij je naar de bar voor het volgende rondje tijdens de Glühlympics? 

bezienswaardigheden Zuid Holland

Met als hoofdstad onze hofstad Den Haag en Rotterdam die als grootse stad mag pronken is Zuid Holland zeer veelzijdig en valt er veel te zien! De 65 kilometer lange kust leent zich er perfect voor om het ultieme strandgevoel te krijgen en maar ook meer het binnenland in kun je van alles ontdekken! Onze activiteiten en citygames stellen we op de mooiste locaties in elke stad af. Dit betekent dat welke stad je ook kiest, je teamuitje altijd op een bijzondere plek zal zijn!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Willen jullie je teamuitje organiseren maar vinden jullie het ook onzeker wat betreft Covid-19? Geen zorgen, wij houden ons altijd strikt aan de dan geldende regels en richtlijnen van het RIVM. We proberen altijd in oplossingen te denken en kunnen jullie teamuitje geheel coronaproof organiseren. Besluit de overheid toch tot sluiting over te gaan? Dan kun je het teamuitje kosteloos verzetten of annuleren. 

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Sluit je dromenvanger workshop af met een overnachting in een Tipi of slaap een nachtje in een van de musea hotels! Een overnachting is altijd een leuk idee als je een teamuitje in thema wilt. Ook is het fijn voor de collega’s die van ver komen en er toch bij willen zijn! Vrijwel in elke stad kun je voor elk budget hotels & hostels vinden. Staat de locatie vast? Dan helpen we je graag op weg naar de leukste accommodaties! 

BEREIKBAARHEID Zuid Holland

Zuid Holland is een drukbevolkte provincie. Dat betekent dat er goed nagedacht is over de bereikbaarheid per auto of openbaar vervoer. Aan de hand van de gekozen locatie kunnen wij jullie op weg helpen naar de juiste informatie! Staat de locatie vast? Bekijk dan alvast de website van de desbetreffende gemeente voor actuele reis- en verkeersinformatie.