TEAMUITJE ZWOLLE

Waarom een teamuitje organiseren in Zwolle? Op deze pagina vind je 100+ activiteiten die jouw teamuitje onvergetelijk maken! In samenwerking met sfeervolle locaties stellen we voor jullie een op maat gemaakt plan op en maken we jullie dag onvergetelijk! Bekijk hier de meest geboekte top activiteiten!

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN IN ZWOLLE

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE IN ZWOLLE

Wanneer je samen met jouw team voor een keer de slingers op mag hangen, wil je wel dat het een leuke en unieke dag wordt! Laten wij nou veel activiteiten hebben waar je sowieso mee raak schiet bij je teamgenoten! Ga met elkaar de competitie aan en laat de kantoorstress van je schouders afglijden tijdens een actief uitje! Liever een relaxte dag met een educatief en hilarisch element? Wij hebben veel workshops die het creatief vermogen binnen jullie team naar een hoger niveau tillen! Spot bijzondere plekken in de stad van Zwolle terwijl je samen uitdagende opdrachten uitvoert in één van onze citygames! Spoileralert: alleen voor de echte durfals zonder schaamte! 

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in zwolle samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

actieF teamuitje zwolle

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding ZWOLLE

De vrijheid, de gezelligheid, de levendige boulevard en met je biertje in je hand staan te kijken naar je zwoegende teamgenoten.. Het strand is een populaire locatie voor een sportief teamuitje! Buiten de sfeer om is de omvang van het strand wat fijn is als je een hele dag bezig wilt zijn! Er is namelijk genoeg ruimte voor veel van onze activiteiten! Wist je dat een sportieve activiteit perfect is voor een teamuitje? Iedereen kan namelijk op zijn vermogen op een laagdrempelige manier mee doen. Trek je slippers aan en ervaar je teamuitje met een beachy feeling!

workshop ideeën voor teamUITJE IN ZWOLLE

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE ZWOLLE

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje Zwolle denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Zwolle. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE ZWOLLE

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE IN ZWOLLE?

Hebben jullie een leuke locatie op het oog en willen jullie weten of deze geschikt is voor jullie teamuitje? Sharpevents is niet locatie afhankelijk en kan bijna overal alle activiteiten uitvoeren. Overleg met onze eventplanneners of die ene grote parkeerplaats, jullie loods of magazijn of park aan de eisen voldoet en we toveren jullie locatie binnen no-time tot een war-zone of creabea plek om! 

escaperoom

We kennen allemaal wel de EscapeRoom waarbij je zenuwslopende opdrachten moet ontraadselen om in een volgende kamer te komen.. Maar wist je dat je ook een outdoor EscapeRoom bij ons kan doen? Waarschijnlijk de enige Escaperoom waarbij je na je activiteit met een lekker kleurtje van je biertje kan genieten! Lukt het jullie team om op tijd te kluis te kraken en de stad te redden van de terroristische ondergang? Maak haast want de bom tikt door! Kom er achter wie van jullie de detective is en gebruik zijn vaardigheden om op tijd de crazy puzzels en raadsels op te lossen. De outdoor Escaperoom is een veel geboekte en populaire activiteit voor een teamuitje in Zwolle! 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Ook met afstand is er ruimte voor een feestje! Nu we al een tijdje ons aan het nieuwe normaal moeten aanpassen vinden wij dat een teamuitje cruciaal is voor de verbinding binnen jullie team. Kom uit de thuiswerksfeer en ontmoet je collega’s weer een keer buiten Teams om! Sharpevents kan jullie teamuitje geheel coronaproof organiseren met de dan geldende regels en maatregels van het RIVM als richtlijn. 

IDEEEN VOOR EEN LOW BUDGET TEAMUITJE

Hebben jullie niet zoveel te besteden maar willen jullie wel het maximale uit het budget halen? Sharpevents is vlijmscherp geprijsd en weet met elk budget wel raad! Zo kan je maar één activiteit doen of juist meerdere waardoor jullie een lekkere korting op de hele dag krijgen! Hoe dan ook, je teamuitje is er eentje waar nog lang over gesproken wordt!

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Er zijn meerdere hotels en hostels in zwolle waar je voor ieder budget prima kan overnachten! Leuk voor na een feestavond, of als je teamuitje in zwolle meerdagen duurt. Vraag ons gerust om de mogelijkheden!

BEREIKBAARHEID IN ZWOLLE

Met zijn eeuwenoude gevels, de stadsmuur en -toren en indrukwekkende herenhuizen die langs hoge bomen staan staat Zwolle bekend om de historie en karakter. Bekijk deze Hanzestad op een andere manier met één van onze citygames en bewonder Zwolle op verschillende hoogtes! Wist je dat Zwolle heel veel oude kroegen en restaurantjes heeft die jullie teamuitje in de juiste sferen weten te krijgen? Kom er achter tijdens een vooraf georganiseerde borrel, diner of lunch!