TEAMUITJE

Op zoek naar een leuk en bijzonder teamuitje? Op deze pagina vind je 100+ originele activiteiten die gegarandeerd echte sfeermakers zijn! Stel samen met één van onze eventsplanners een op maat gemaakt plan op en maak indruk op je collega’s! Enthousiast geworden? We hebben alvast de leukste activiteiten voor je op een rijtje gezet!

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE

Wanneer je één keer in de zoveel tijd groots mag uitpakken dan wil je natuurlijk wel indruk maken op je vrienden, collega’s of familie! Door flink out of the box te denken verzinnen we altijd nieuwe ideeën en maken we voor ieder evenement een op maat gemaakt plan! Zijn jullie fanatiekelingen en houden jullie van de buitenlucht? Dan hebben wij veel unieke en sportieve activiteiten waarin veel teambuildingselementen in zitten. Liever iets relaxter met een leuke twist? Bekijk de leuke workshops dan eens! Met elkaar op pad terwijl jullie raadsels oplossen als teamuitje? Wij hebben veel digitale spellen die overal gespeeld kunnen worden!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past.

actieF teamuitje

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding

Een teamuitje kan een mooi moment zijn om te werken aan de teambuilding binnen jouw clubje collega’s, familie of vrienden. Werk aan de sociale binding, leer elkaars kwaliteiten op een andere manier kennen, creëer efficiëntie binnen jullie groep collega’s en versterk de groepsdynamiek! Zo sla je met je teamuitje twee vliegen in één klap! Bekijk welke spellen of workshops bij jullie ontwikkelpunt passen en ga met elkaar de uitdaging aan. Een teambuilding uitje kan goed op het strand, maar ook middenin een bruisend centrum of op een eigen locatie behoort tot de mogelijkheden! Klets na de activiteit gezellig bij tijdens de borrel en je teamuitje is compleet.

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE ?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE

Wil je zeker weten dat het Nederlandse weer geen roet in het eten gooit of wil je het teamuitje in de winter vieren? We hebben veel leuke workshops en andere actieve spellen die je indoor bij ons kan spelen! Voor de echte winterliefhebbers hebben we zelfs indoorspellen die helemaal met de gure wind mee zijn gekomen uit het besneeuwde gedeelte van de wereld! Denk aan de Apres Ski Olympics of de Snow Pub Quiz.. Proef jij de Jägermeister en Flügel al? We werken samen met veel leuke en sfeervolle locaties maar we kunnen ook jouw eigen locatie binnen no-time kunnen omtoveren tot een waar winterwonderland! Wie heeft gezegd dat de winter niet leuk kan zijn?

bezienswaardigheden

We organiseren teamuitjes op veel leuke plekken door het land. In elke stad zijn unieke bezienswaardigheden te zien en wij vertellen je dan ook met plezier wat de highlights zijn van jullie locatie! 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

We leven al een tijdje in het ”nieuwe normaal” maar we kunnen nog steeds niet in een glazen bol kijken. Het blijven onzekere tijden en we begrijpen het als dit misschien nog een beetje meespeelt bij het boeken van jullie teamuitje. Want wat als de maatregelen weer terugkomen? Misschien wil je geen ”coronaproof” teamuitje of vastzitten aan verborgen kosten. Bij ons kun je zorgeloos een uitje plannen. Je kunt bij ons gratis verzetten of annuleren op het moment dat de maatregelen verscherpen!

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Komen er collega’s of opdrachtgevers vanuit het hele land en heeft er niemand zin om de bob te zijn? Maak je teamuitje dan compleet met een overnachting in een hotel of hostel! Vertel ons wat jullie wensen zijn en we helpen je graag op weg naar de leukste accommodaties. 

BEREIKBAARHEID

De bereikbaarheid van de locatie kan doorslaggevend zijn voor het feest. Het moet vaak goed bereikbaar zijn met het OV en goed aan te rijden zijn met de auto. Wanneer jullie een locatie hebben uitgekozen kun je op de gemeentelijke websites kijken naar de mogelijkheid tot parkeren met een touringbus of auto.  

WIJ ORGANISEREN TEAMUITJES IN DEZE STEDEN