TEAMUITJE

EEN BIJZONDER TEAMUITJE

Ben je op zoek naar leuke ideeën voor een bijzonder teamuitje? Kies uit meer dan 60 super originele teamuitjes activiteiten! Verras je team met een actief uitje op het strand. Expeditie Robinson of Archery tag is perfect als je op zoek bent naar een leuk teamuitje met een lekkere dosis teamwork. Onze HAKA workshop is geweldig voor teambuilding voor zowel sport teamuitjes als voor zakelijke teamuitjes en is perfect voor jullie teamspirit. Een ruime keuze uit actieve, culinaire of creatieve workshops op het strand! Gezellig salsa dansen of cocktails shaken met het hele team. Zowel leuk voor kleine teams vanaf 10 personen tot teams met meer dan 100 personen!

Al deze te gekke teamuitjes zijn goed te combineren met een lekkere lunch, proeverij, bbq of ander diner. Wij brainstormen graag met je mee om jouw teamuitje onvergetelijk te maken!

STRANDACTIVITEITEN

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN

DE LEUKSTE IDEEEN VOOR EEN TEAMUITJE

We hebben veel verschillende activiteiten en workshops voor de meest bijzondere teamuitjes. Activiteiten zoals wateractiviteiten en strandactiviteiten zijn bij teamuitjes razend populair. Ook organiseren wij diners en proeverijen, zoals het moorddiner teamuitje. We organiseren ook de super leuke citygames, 1 van deze citygames is het super leuke teamuitje expeditie robinson. Voor de liefhebbers hebben wij een super unieke pubquiz ontworpen. Om een complete dag te beleven organiseren we in combinatie met de activiteiten ook gezellige borrels en uitgebreide diners bij een leuke strandtent op de gekozen locatie. 

FOODIES EN FIJNPROEVERS

ACTIEF TEAMUITJE

Zijn jullie fanatiek en willen jullie elk spel winnen? Dan is een sportief teamuitje echt iets voor jullie! Rennen, vliegen, springen… bij een actief teamuitje is dit allemaal van toepassing! De activiteiten voor de teamuitjes zijn vaak gericht op veel teambuilding. Samenwerken en communiceren is bij iedereen van het team nodig om de spellen te winnen. Een actief teamuitje kan heel goed gecombineerd worden met een relaxte borrel of barbecue. Sluit je actieve dag op het strand al helemaal goed af met een onvergetelijke feestvond.

verjaardagsfeest

WORKSHOPS

TEAMUITJE ORGANISEREN

Om een teamuitje te organiseren is een goede voorbereiding nodig.
Zo moet er eerst worden nagedacht over de datum, welke datum is voor iedereen geschikt en komt voor iedereen goed uit? Dan moet er worden gekeken naar het budget, wat kan er allemaal georganiseerd worden op die unieke dag.
Er moet nagedacht worden over wat de invulling van de dag word, kiezen jullie voor 1 of meerdere activiteiten? En kiezen jullie voor een uitgebreid diner of voor pizza’s en pasta’s? Is een overnachting van toepassing bij jullie team of hoeft hier geen rekening mee gehouden te worden? Ook het vervoer is een belangrijk deel voor het organiseren van jullie teamuitje, word er vervoer geregeld voor het hele team, komen jullie met eigen vervoer of met het openbaar vervoer?
Wij denken graag met je mee voor een onvergetelijk teamuitje. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden voor het teamuitje. 

CITYGAMES

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE

Een uniek teamuitje? Wij hebben urenlang gebrainstormd om al onze activiteiten super origineel te maken!

We ontwerpen bijvoorbeeld al onze gps spellen zelf en maken we dikwijls meerdere variaties van dezelfde activiteit. We hebben expeditie Robinson in 3 varianten. De cocktail olympics is een leuke variant op de “standaard” cocktail workshop op het strand, waar jullie individueel of in teams tegen elkaar strijden om de beste cocktail te ontwerpen. Super leuk voor teamuitjes die wel van een beetje competitie houden!

Ook kan je bij ons cocktails shaken tot 100 teamleden tegelijkertijd, iets wat nergens anders kan in Scheveningen. Met zo’n grote groep cocktails shaken is echt een leuke ervaring, iets waar je teamleden nog vaak aan terug zullen denken!

WIND EN WATER

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!