TEAMUITJE

Op zoek naar een leuk en bijzonder teamuitje? Op deze pagina vind je 100+ originele activiteiten die gegarandeerd echte sfeermakers zijn! Stel samen met één van onze eventsplanners een op maat gemaakt plan op en maak indruk op je collega’s! Enthousiast geworden? We hebben alvast de leukste activiteiten alvast voor je op een rijtje gezet!

LEUKSTE teamuitje ideeën

EEN ORIGINEEL personeelsuitje

Wanneer je één keer in de zoveel tijd groots mag uitpakken dan wil je natuurlijk wel indruk maken op je vrienden, collega’s of familie! Door flink out of the box te denken verzinnen we altijd nieuwe ideeën en maken we voor ieder evenement een op maat gemaakt plan! Zijn jullie fanatiekelingen en houden jullie van de buitenlucht? Dan hebben wij veel unieke en sportieve activiteiten waarin veel teambuildingselementen in zitten. Liever iets relaxter met een leuke twist? Bekijk de leuke workshops dan eens! Met elkaar op pad terwijl jullie raadsels oplossen als teamuitje? Wij hebben veel digitale spellen die overal gespeeld kunnen worden!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje

teamuitje met teambuilding

Een teamuitje kan een mooi moment zijn om te werken aan de teambuilding binnen jouw clubje collega’s, familie of vrienden. Werk aan de sociale binding, leer elkaars kwaliteiten op een andere manier kennen, creëer efficiëntie binnen jullie groep collega’s en versterk de groepsdynamiek! Zo sla je met je teamuitje twee vliegen in één klap! Bekijk welke spellen of workshops bij jullie ontwikkelpunt passen en ga met elkaar de uitdaging aan. Klets na de activiteit gezellig bij tijdens de borrel en je teamuitje is compleet!

workshop ideeën voor teamUITJE

Locaties voor uw teamUITJE

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE?

Wil je zeker weten dat het Nederlandse weer geen roet in het eten gooit of wil je het teamuitje in de winter vieren? We hebben veel leuke workshops en andere actieve spellen die je indoor bij ons kan spelen! Voor de echte winterliefhebbers hebben we zelfs indoorspellen die helemaal met de gure wind mee zijn gekomen uit het besneeuwde gedeelte van de wereld! Denk aan de Apres Ski Olympics of de Snow Pub Quiz.. Proef jij de Jägermeister en Flügel al? We werken samen met veel leuke en sfeervolle locaties die we binnen no-time kunnen omtoveren tot een waar winterwonderland! Wie heeft gezegd dat de winter niet leuk kan zijn?

bezienswaardigheden

We organiseren teamuitjes op veel leuke plekken door het land. In elke stad zijn unieke bezienswaardigheden te zien en wij vertellen je dan ook met plezier wat de highlights zijn van jullie locatie! 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een personeelsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor personeelsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een personeelsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw personeelsuitje behouden blijft!

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Komen er collega’s of opdrachtgevers vanuit het hele land en heeft er niemand zin om de bob te zijn? Maak je teamuitje dan compleet met een overnachting in een hotel of hostel! Vertel ons wat jullie wensen zijn en we helpen je graag op weg naar de leukste accommodaties. 

 

BEREIKBAARHEID LOCATIE

De bereikbaarheid van de locatie kan doorslaggevend zijn voor het feest. Het moet vaak goed bereikbaar zijn met het OV en goed aan te rijden zijn met de auto. Wanneer jullie een locatie hebben uitgekozen kun je op de gemeentelijke websites kijken naar de mogelijkheid tot parkeren met een touringbus of auto.  

FOODIES EN FIJNPROEVERS

wie is de mol teamuitje

Wie is de mol is een spel met sabotage en oplettendheid en is een leuk idee voor je teamuitje. Jullie spelen dit spel met jullie hele team, maar let op! Er is een Mol in jullie midden! Wie is de boel aan het saboteren terwijl jullie bezig zijn zoveel mogelijk punten te halen? Speel dit spel voor een avontuurlijke touch aan het teamuitje! Het wie is de Mol teamuitje is op alle locaties te spelen! We hebben ook nog een aantal andere gps spellen om het teamuitje compleet te maken. 

outdoor escaperoom teamuitje

Samen op pad met jullie teamuitje? Dan is de outdoor Escaperoom echt iets voor jullie! Los raadsels en puzzels op en vind het volgende coördinaat! Lukt het jullie om op tijd de kluis te kraken en de stad te redden van de ondergang? Zullen jullie er alles voor doen? Ook een lied op een vol terras zingen of een shotje vragen aan die knappe barman? Kijk tot hoever jullie de grens  kunnen opzoeken maar vergeet de tijd niet.. Anders is het BOEM! Een citygame als Escaperoom wordt veel geboekt voor een teamuitje en is een echte sfeermaker!

teamuitjes per provincie