Uitjes  amersfoort

Ben je klaar om Amersfoort op een unieke en spannende manier te ontdekken? Wij kennen Amersfoort als onze broekzak en hebben meer dan 100+ activiteiten die speciaal ontworpen zijn om jou en je gezelschap de tijd van jullie leven te geven! Van verborgen parels tot de bruisende hotspots van de stad, ons aanbod is zo divers dat er voor ieder wat wils is. Of je nu op zoek bent naar het perfecte personeelsuitje of een dag vol avontuurlijke activiteiten, wij zorgen ervoor dat jullie bezoek aan Amersfoort onvergetelijk wordt!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als je kiest voor Sharp Events, dan kiest je voor 100% zorgeloos een uitje in Amersfoort organiseren. Wij helpen je met het regelen van:

Gregor plant uw perfecte uitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Uitjes gingen je voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

originele uitjes organiseren

Ben jij klaar voor een hilarisch uitje in Amersfoort? Perfect! Wij hebben namelijk meer dan 100 originele activiteiten speciaal voor uitjes in Amersfoort op de plank liggen. En we gaan nog een stapje verder! Met onze selectie van prachtige en out of the box locaties kunnen we voor elke groep een programma op maat samenstellen. Of je nu op zoek bent naar avontuur, teambuilding of pure ontspanning, wij zorgen ervoor dat jouw uitje in Amersfoort onvergetelijk wordt. Bereid je voor op een ervaring die je nergens anders zult vinden en laat ons de perfecte dag voor jou en je team organiseren!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

 

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel uitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie uitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 activiteiten 2024

1000+ Groepen gingen je al voor

Elk van de bedrijfsgroepen die jullie voorgingen, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Uitjes met eten of borrel

Amersfoort combineert historische charme met moderne faciliteiten, waardoor het een veelzijdige bestemming is voor allerlei soorten uitjes.

Begin met het bepalen van je groepsgrootte en interesses. Raadpleeg vervolgens lokale gidsen en websites voor inspiratie en praktische informatie.

De rijke geschiedenis, de goed bewaarde middeleeuwse binnenstad en de creatieve en culturele scene maken Amersfoort uniek.

Ja, vele aanbieders in Amersfoort bieden speciale arrangementen die kunnen worden aangepast aan de behoeften van jouw groep.

Kijk naar groepskortingen, bezoek gratis attracties en plan je bezoek buiten het hoogseizoen om voor de beste deals.

Amersfoort is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto, wat het een ideale locatie maakt voor bezoekers uit heel Nederland.

Van gezellige B&B’s tot luxehotels en groepsaccommodaties, Amersfoort biedt een breed scala aan verblijfsopties voor elke groepsgrootte en budget.