Uitjes amsterdam

Ben je op zoek naar de meest memorabele uitjes in Amsterdam? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres! Als ware experts op het gebied van uitjes in Amsterdam, weten we precies hoe we elke gelegenheid tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken. We duiken diep in de unieke sfeer van deze bruisende stad om jou en je gezelschap te trakteren op iets speciaals. Of het nu gaat om een inspirerend bedrijfsevenement of activiteiten die de teamgeest versterken, wij zorgen ervoor dat jullie uitje in Amsterdam boven alle verwachtingen uitstijgt!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als je kiest voor Sharp Events, dan kiest je voor 100% zorgeloos een uitje in Amsterdam organiseren. Wij helpen je met het regelen van:

Gregor plant uw perfecte uitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Uitjes gingen je voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

originele uitjes organiseren

Amsterdam wacht op je met open armen en een oneindige lijst van mogelijkheden! Hier, op deze pagina, ontdek je meer dan 100+ leuke activiteiten die de bruisende energie van de stad perfect vangen. Maar we gaan niet voor standaard; nee, wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en verwachtingen om elke activiteit te personaliseren. We zijn enthousiast om samen met jou een programma op maat te maken. Bereid je voor op een avontuur dat net zo dynamisch en bijzonder is als Amsterdam zelf. Laat ons je gids zijn naar onvergetelijke momenten en ervaringen!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

 

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel uitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie uitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 activiteiten 2024

1000+ Groepen gingen je al voor

Elk van de bedrijfsgroepen die jullie voorgingen, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Uitjes met eten of borrel

Amsterdam staat bekend om zijn levendige cultuur, rijke geschiedenis, en prachtige grachten, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor allerlei soorten uitjes.

Begin met het vaststellen van je budget en interesses. Gebruik vervolgens online bronnen en lokale gidsen om je te helpen bij het samenstellen van je programma.

De combinatie van historische architectuur, wereldberoemde musea, en de ontspannen sfeer maken Amsterdam uniek.

 

Ja, vele bedrijven in Amsterdam bieden op maat gemaakte arrangementen aan die specifiek gericht zijn op groepen en verschillende interesses.

 

Overweeg het bezoeken van gratis attracties, gebruikmaken van groepskortingen, en het plannen van je bezoek buiten het piekseizoen.

 

Amsterdam is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto, en via Schiphol Airport, waardoor het een gemakkelijke bestemming is voor zowel nationale als internationale bezoekers.

Amsterdam biedt een breed scala aan verblijfsmogelijkheden, van luxe hotels tot gezellige hostels en alles daartussenin, geschikt voor elk budget en elke voorkeur.