Uitjes arnhem 

Ben je klaar om Arnhem op een unieke en spannende manier te ontdekken? Wij kennen Arnhem als onze broekzak en hebben meer dan 100+ activiteiten die speciaal ontworpen zijn om jou en je gezelschap de tijd van jullie leven te geven! Van verborgen parels tot de bruisende hotspots van de stad, ons aanbod is zo divers dat er voor ieder wat wils is. Of je nu op zoek bent naar het perfecte personeelsuitje of een dag vol avontuurlijke activiteiten, wij zorgen ervoor dat jullie bezoek aan Arnhem onvergetelijk wordt!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als je kiest voor Sharp Events, dan kiest je voor 100% zorgeloos een uitje in Arnhem organiseren. Wij helpen je met het regelen van:

Gregor plant uw perfecte uitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Uitjes gingen je voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Originele uitjes organiseren

Wil je een echt origineel uitje in Arnhem ervaren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maken elke activiteit op maat door nauwgezet te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Onze eventplanners zijn ware kunstenaars in out-of-the-box denken, altijd klaar om met frisse en originele ideeën te komen die jouw dag speciaal maken. Bovendien hebben we zorgvuldig meerdere unieke locaties in Arnhem geselecteerd, waardoor we verzekeren dat elk evenement niet alleen uniek, maar ook onvergetelijk wordt. Bereid je voor op een avontuur in Arnhem dat je niet snel zal vergeten, perfect afgestemd op jou en je groep!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

 

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel uitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie uitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 activiteiten 2024

1000+ Groepen gingen je al voor

Elk van de bedrijfsgroepen die jullie voorgingen, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Uitjes met eten of borrel

Arnhem biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, rijke historie en culturele diversiteit, waardoor het een ideale locatie is voor uiteenlopende uitjes.

Begin met het vaststellen van je interesses en de grootte van je groep. Raadpleeg daarna lokale websites en gidsen voor inspiratie en praktische tips.

De ligging tussen de Veluwe en de rivieren, gecombineerd met een levendig stadscentrum en een rijk aanbod aan culturele activiteiten, maakt Arnhem uniek.

Ja, diverse organisaties en locaties in Arnhem bieden speciale pakketten en arrangementen aan die zijn aangepast aan de behoeften van groepen.

Overweeg groepskortingen, bezoek gratis attracties en plan je uitje voor of na het hoogseizoen om te besparen op de kosten.

Arnhem is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (trein en bus) en de auto, met diverse parkeergelegenheden rondom het centrum.