Uitjes breda

Op zoek naar de meest memorabele uitjes in Breda? Zoek niet verder! Wij zijn dé experts als het gaat om het organiseren van onvergetelijke uitjes in Breda, perfect afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Onze passie en deskundigheid zorgen ervoor dat elk uitje in Breda een unieke ervaring wordt die je voor altijd bij zal blijven. Of het nu gaat om een sprankelend personeelsfeest of  activiteiten die iedereen dichter bij elkaar brengen, wij maken van jouw uitje in Breda iets speciaals!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als je kiest voor Sharp Events, dan kiest je voor 100% zorgeloos een uitje in Breda organiseren. Wij helpen je met het regelen van:

Gregor plant uw perfecte uitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Uitjes gingen je voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Originele uitjes organiseren

Op zoek naar het meest originele uitje in Breda? Zoek niet verder! Wij zijn dé partner die jouw dag onvergetelijk maakt. Met onze enorme selectie aan activiteiten, specifiek afgestemd op de bruisende energie van Breda, zit er altijd iets bij dat perfect past bij jouw groep. Onze samenwerkingen met unieke horeca locaties in de stad stellen ons in staat om een op maat gemaakt programma te creëren, precies zoals jij het wilt. Van spannende avonturen tot ontspannen ontdekkingstochten, wij maken jouw origineel uitje in Breda werkelijkheid. Laat ons jouw dag plannen en beleef het beste dat Breda te bieden heeft!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

 

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel uitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie uitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 activiteiten 2024

1000+ Groepen gingen je al voor

Elk van de bedrijfsgroepen die jullie voorgingen, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Uitjes met eten of borrel

Breda staat bekend om zijn levendige sfeer, rijke historie en prachtige groene omgeving, waardoor het een ideale bestemming is voor diverse soorten uitjes.

Begin met het vaststellen van je interesses en die van je groep. Gebruik vervolgens lokale toeristische websites en bronnen voor inspiratie en actuele informatie.

De combinatie van historische monumenten, de gastvrije Brabantse cultuur en de prachtige natuurlijke omgeving geven Breda een uniek karakter.

Ja, diverse organisaties in Breda bieden op maat gemaakte arrangementen aan die aansluiten bij de wensen van verschillende groepen, van culturele tot avontuurlijke uitjes.

Kijk naar groepskortingen, overweeg een bezoek buiten het hoogseizoen en plan enkele gratis activiteiten in om de kosten te minimaliseren.

Breda is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, inclusief treinen en bussen, en heeft ook goede voorzieningen voor bezoekers die met de auto komen.

In Breda vind je een breed scala aan verblijfsmogelijkheden, van luxe hotels tot gezellige hostels en vakantiehuizen, geschikt voor elke groepsgrootte en elk budget.