Uitjes den bosch 

Ontdek het beste van Den Bosch met een op maat gemaakt uitje dat jouw verwachtingen overtreft! Onze eventplanners zijn ware meesters in het luisteren naar jouw wensen en het samenstellen van een activiteitenprogramma dat precies past bij wat jij zoekt. Dankzij onze samenwerking met de leukste horecalocaties in Den Bosch, kunnen we ervoor zorgen dat elk detail van jouw uitje perfect is. Of het nu gaat om een onvergetelijk afdelingsuitje of een teamuitje dat de banden sterker maakt, wij beloven je een ervaring in Den Bosch die je niet snel zult vergeten!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als je kiest voor Sharp Events, dan kiest je voor 100% zorgeloos een uitje in Den Bosch organiseren. Wij helpen je met het regelen van:

Gregor plant uw perfecte uitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Uitjes gingen je voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Originele uitjes organiseren

Op zoek naar iets echt unieks voor je volgende uitje in Den Bosch? Je bent op de perfecte plek beland! Naast onze indrukwekkende lijst van 100+ leuke activiteiten, hebben we ook 10 speciaal ontworpen activiteiten die alleen in Den Bosch te vinden zijn. Wij zetten ons in om voor jou een programma op maat te maken, waarbij we luisteren naar wat jij en je groep willen. Elk activiteitenprogramma dat we samenstellen is uniek, net zoals jouw ervaring zal zijn. Laat je meeslepen door de charme en de geheimen van Den Bosch en maak je klaar voor een avontuur dat je nergens anders zult beleven. Wij staan klaar om je uitje in Den Bosch onvergetelijk te maken!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

 

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel uitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie uitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 activiteiten 2024

1000+ Groepen gingen je al voor

Elk van de bedrijfsgroepen die jullie voorgingen, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Uitjes met eten of borrel

Den Bosch, met zijn rijke historie, bruisende cultuur en gastvrije sfeer, biedt een unieke combinatie van ontspanning en vermaak die bezoekers van alle leeftijden aanspreekt.

Oriënteer je op basis van je interesses en de samenstelling van je groep. Raadpleeg lokale toeristische websites en platforms voor actuele informatie en inspiratie.

De stad combineert middeleeuwse charme met moderne faciliteiten en staat bekend om zijn Bourgondische levensstijl, waardoor het een unieke bestemming is.

Ja, veel organisaties in Den Bosch bieden uiteenlopende arrangementen aan, specifiek gericht op groepen, variërend van educatieve tot recreatieve activiteiten.

Profiteer van groepskortingen, overweeg een bezoek buiten het hoogseizoen en plan ook enkele gratis activiteiten in om de kosten te drukken.

Den Bosch is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, zoals treinen en bussen, en heeft goede parkeervoorzieningen voor wie met de auto komt.

Van gezellige B&B’s tot luxe hotels en vakantieappartementen, Den Bosch biedt een ruime keuze aan accommodaties die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen.