Uitjes dordrecht 

Ben je op zoek naar de ultieme uitjes in Dordrecht? Zoek dan niet verder! Wij zijn dé experts op het gebied van het organiseren van onvergetelijke uitjes in Dordrecht, perfect afgestemd op jouw wensen. Met onze kennis en ervaring toveren we elk uitje om in een magische ervaring die nog lang in het geheugen gegrift zal staan. Of je nu een sprankelend personeelsfeest wilt organiseren of op zoek bent naar boeiende activiteiten, wij zorgen ervoor dat jouw evenement in Dordrecht een daverend succes wordt!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als je kiest voor Sharp Events, dan kiest je voor 100% zorgeloos een uitje in Dordrecht organiseren. Wij helpen je met het regelen van:

Gregor plant uw perfecte uitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Uitjes gingen je voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Originele uitjes organiseren

Ontdek Dordrecht op een manier zoals nooit tevoren met onze originele uitjes! Naast onze indrukwekkende catalogus van meer dan 100+ leuke activiteiten, hebben we 10 speciale activiteiten die met liefde en zorg speciaal voor Dordrecht zijn ontworpen. Hoewel we de verrassing van de specifieke activiteiten nog even bewaren, garanderen we een unieke beleving die je nergens anders vindt. We duiken graag diep in jouw wensen en verwachtingen om een programma op maat te maken dat jouw bezoek aan Dordrecht onvergetelijk maakt. Elk activiteitenprogramma wordt met passie samengesteld, waardoor jouw ervaring gegarandeerd uniek is. Laat je door ons meenemen op een avontuurlijke reis door het prachtige Dordrecht!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

 

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel uitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie uitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 activiteiten 2024

1000+ Groepen gingen je al voor

Elk van de bedrijfsgroepen die jullie voorgingen, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Uitjes met eten of borrel

Onze uitjes in Dordrecht zijn ontworpen voor een breed scala aan groepen, waaronder families, vriendengroepen, bedrijven, scholen en verenigingen. We bieden diverse opties die leuk zijn voor zowel jong als oud.

Ja, personalisatie is mogelijk. We kunnen een uitje in Dordrecht samenstellen dat perfect aansluit bij jouw wensen en de interesses van je groep.

Je kunt een uitje in Dordrecht boeken door contact met ons op te nemen via onze website of telefoon. Ons team zal je begeleiden door het boekingsproces.

We hebben altijd een plan B voor slecht weer. Afhankelijk van het uitje kunnen we het programma aanpassen of binnenactiviteiten voorstellen om ervoor te zorgen dat je uitje succesvol is.

De groepsgrootte kan variëren afhankelijk van het type uitje. Neem contact met ons op voor meer informatie over wat mogelijk is voor jouw groep.

Ja, er zijn verschillende cateringopties beschikbaar die kunnen worden toegevoegd aan je uitje. Of je nu op zoek bent naar lichte snacks of een uitgebreide maaltijd, we kunnen aan je wensen voldoen.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op als annulering noodzakelijk is. We zullen de situatie bespreken en kijken naar de beste oplossing, rekening houdend met eventuele annuleringsvoorwaarden.

Dordrecht, met zijn rijke geschiedenis, prachtige oude binnenstad en unieke waterrijke omgeving, biedt een divers aanbod van culturele en ontspannende mogelijkheden. Het is een ideale locatie voor uitjes die zowel educatief als vermakelijk zijn, waardoor het de perfecte keuze is voor diverse groepen.