Uitjes emelo

Zin in een onvergetelijk avontuur in Emelo? Wij zijn jouw gids en expert voor alle Uitjes Emelo en staan klaar om een programma op maat te creëren dat perfect bij jouw wensen aansluit! Van het selecteren van de beste horecalocaties tot het tot in de puntjes uitdenken van jullie dag, wij zorgen ervoor dat elk aspect naadloos is geregeld. Ons team is gepassioneerd over het leveren van unieke ervaringen en staat klaar om jouw uitje in Emelo onvergetelijk te maken. Of je nu een bruisend personeelsfeest plant of een boeiend bedrijfsuitje wilt organiseren, met onze expertise in Emelo beloven we een evenement dat iedereen zal bijblijven!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als je kiest voor Sharp Events, dan kiest je voor 100% zorgeloos een uitje in Ermelo organiseren. Wij helpen je met het regelen van:

Gregor plant uw perfecte uitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Uitjes gingen je voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Originele uitjes organiseren

Klaar voor een hilarisch uitje in Ermelo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als experts op het gebied van originele activiteiten, barsten we van de leuke ideeën om jouw uitje in Ermelo onvergetelijk te maken. Met onze handpicked selectie van unieke locaties kunnen we voor elke groep een op maat gemaakt programma samenstellen, gegarandeerd vol plezier en avontuur. Of je nu op zoek bent naar spanning, ontspanning of iets geheel unieks, wij hebben alles in huis om jouw dag in Ermelo tot een daverend succes te maken. Laat je verrassen en geniet van een ervaring die je nog lang

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

 

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel uitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie uitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 activiteiten 2024

1000+ Groepen gingen je al voor

Elk van de bedrijfsgroepen die jullie voorgingen, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Uitjes met eten of borrel

Onze uitjes in Emelo zijn perfect voor allerlei groepen, waaronder vriendengroepen, families, bedrijfsteams, scholen en verenigingen. We bieden diverse opties die aansluiten bij verschillende groepsgroottes en interesses.

Zeker! Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van gepersonaliseerde uitjes. Vertel ons je wensen en voorkeuren, en wij zorgen voor een uniek uitje dat perfect past bij jouw groep.

Het boeken van een uitje in Emelo is eenvoudig. Neem contact met ons op via onze website of telefonisch, en ons team zal je begeleiden bij het kiezen en boeken van het perfecte uitje.

Geen zorgen, we hebben altijd een back-up plan voor slecht weer. Afhankelijk van het type uitje kunnen we alternatieve binnenactiviteiten aanbieden, zodat je evenement niet in het water valt.

De groepsgrootte kan variëren afhankelijk van het uitje. Neem contact met ons op met details over je groep, en we kunnen advies geven over de beste opties.

Ja, we bieden verschillende cateringopties aan die kunnen worden toegevoegd aan je uitje. Van eenvoudige snacks tot volledige maaltijden, we kunnen aan je wensen voldoen.

Bij annulering vragen we je om ons zo snel mogelijk te informeren. Ons annuleringsbeleid varieert, afhankelijk van de aard van het uitje en hoe dichtbij de datum van annulering is.

  • Emelo biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, culturele rijkdom en ontspanningsmogelijkheden, waardoor het de ideale locatie is voor diverse soorten uitjes. Of je nu op zoek bent naar avontuur, teambuilding of gewoon een leuke dag uit, Emelo heeft voor elk wat wils.