Uitjes gouda

Ben je klaar om Gouda op een hele nieuwe manier te ervaren? Deze stad is een ware schatkist vol met meer dan 100+ fantastische personeelsuitjes, speciaal voor jou ontworpen om het beste van Gouda te ontdekken. Van de historische straatjes tot aan de moderne verrassingen, Gouda heeft voor iedereen iets unieks in petto. Dus of je nu op zoek bent naar dat perfecte personeelsfeest of gewoon een dagje uit vol plezier en ontdekking, in Gouda vind je gegarandeerd de perfecte activiteiten die je bezoek onvergetelijk maken!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als je kiest voor Sharp Events, dan kiest je voor 100% zorgeloos een uitje in Gouda organiseren. Wij helpen je met het regelen van:

Gregor plant uw perfecte uitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Uitjes gingen je voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Originele uitjes organiseren

Ben je klaar om Gouda op een volledig nieuwe en spannende manier te ontdekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor het perfecte origineel uitje in Gouda! Met onze uitgebreide selectie aan activiteiten, specifiek gericht op de unieke charmes van Gouda, beloven we een ervaring die je niet snel zult vergeten. Onze samenwerking met diverse unieke horeca locaties maakt het mogelijk om elk programma naadloos af te stemmen op jouw wensen. Laat ons je gids zijn naar een onvergetelijk avontuur in het hart van Gouda, waar elke activiteit garant staat voor plezier en verrassing!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

 

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel uitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie uitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 activiteiten 2024

1000+ Groepen gingen je al voor

Elk van de bedrijfsgroepen die jullie voorgingen, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Uitjes met eten of borrel

Onze uitjes in Gouda zijn ontworpen voor een breed scala aan groepen, waaronder families, vriendengroepen, bedrijven, scholen, en verenigingen. We hebben opties die leuk zijn voor alle leeftijdsgroepen en interesses.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je uitje in Gouda volledig te personaliseren. Vertel ons wat je zoekt en wij zorgen ervoor dat het uitje perfect aansluit bij je wensen en behoeften.

Je kunt een uitje in Gouda boeken door contact met ons op te nemen via onze website of telefoon. Ons team staat klaar om je te helpen met het plannen van een onvergetelijk uitje.

We hebben altijd een plan B voor het geval van slecht weer. Afhankelijk van het uitje kunnen we het programma aanpassen of binnenactiviteiten aanbieden, zodat je dag niet in het water valt.

De groepsgrootte kan variëren afhankelijk van het type uitje. Neem contact met ons op voor meer details over wat mogelijk is voor jouw groep.

Ja, er zijn verschillende cateringopties beschikbaar die aan je uitje in Gouda kunnen worden toegevoegd. Van eenvoudige snacks tot uitgebreide maaltijden, we kunnen aan je behoeften voldoen.

Bij annulering vragen we je om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. We zullen de situatie bespreken en kijken naar de beste oplossing, rekening houdend met eventuele annuleringsvoorwaarden.

Gouda is een stad met een rijke geschiedenis, beroemd om zijn kaas, stroopwafels, en prachtige historische centrum. Het biedt een unieke mix van culturele, educatieve en ontspannende activiteiten, waardoor het de perfecte locatie is voor diverse uitjes.