Uitjes hilversum

Ontdek Hilversum zoals nooit tevoren! Met onze diepgaande kennis van deze bruisende stad hebben we meer dan 100+ unieke activiteiten samengesteld, allemaal speciaal ontworpen om jou en je gezelschap een onvergetelijke ervaring te bieden. Hilversum, met zijn rijke mediahistorie en prachtige natuur, is de perfecte speeltuin voor avontuurlijke zielen en cultuurliefhebbers. Dus, of je nu op zoek bent naar het ideale personeelsuitje of gewoon een dag vol plezier en vermaak, onze activiteiten in Hilversum zullen gegarandeerd aan al je verwachtingen voldoen!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als je kiest voor Sharp Events, dan kiest je voor 100% zorgeloos een uitje in Hilversum organiseren. Wij helpen je met het regelen van:

Gregor plant uw perfecte uitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Uitjes gingen je voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Originele uitjes organiseren

Ben je op zoek naar het perfecte origineel uitje in Hilversum? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met meer dan 100 uniek ontworpen activiteiten die je alleen op deze pagina vindt, staan wij klaar om jouw dag in Hilversum onvergetelijk te maken. We luisteren aandachtig naar jullie wensen en verwachtingen en personaliseren elk uitje met alle liefde voor jullie groep. Daarbij hebben we zorgvuldig meerdere unieke locaties in Hilversum geselecteerd, waardoor we elk evenement volledig kunnen afstemmen op jouw team. Bereid je voor op een avontuur dat niet alleen origineel, maar ook helemaal op maat gemaakt is, precies zoals jij het wilt!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

 

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel uitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie uitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 activiteiten 2024

1000+ Groepen gingen je al voor

Elk van de bedrijfsgroepen die jullie voorgingen, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Uitjes met eten of borrel

Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland, staat bekend om zijn prachtige natuur, uitgestrekte stranden, en de rustige, ontspannen sfeer. Dit maakt het een ideale plek voor zowel avontuurlijke activiteiten als ontspanning.

Bekijk eerst wat je interesses zijn. Wil je ontspannen of juist actief zijn? Raadpleeg daarna de officiële toeristische website van Texel voor informatie over accommodaties, vervoer, en tips voor je bezoek.

De combinatie van uitgestrekte zandstranden, unieke flora en fauna (waaronder zeldzame vogelsoorten), en het gemak waarmee je het hele eiland kunt verkennen, maakt Texel bijzonder.

Ja, diverse aanbieders op Texel bieden speciale arrangementen aan voor groepen, variërend van actieve outdoor activiteiten tot ontspannende wellness-programma’s.

Overweeg buiten het hoogseizoen te gaan voor betere deals, kijk naar groepsaccommodaties en maak gebruik van groepskortingen bij activiteiten.

Texel is bereikbaar per veerboot. Op het eiland zelf kun je gebruikmaken van bussen, fietsverhuur, of autoverhuur om het eiland te verkennen.