Uitjes leiden 

Op zoek naar de perfecte partner voor jouw uitjes in Leiden? Zoek niet verder! Wij bieden een enorme selectie aan fantastische activiteiten die speciaal gericht zijn op de prachtige stad Leiden. Van historische stadswandelingen tot creatieve workshops en bruisende stadsspellen, bij ons vind je het allemaal. Daarnaast werken we samen met diverse sfeervolle horecalocaties, waardoor we een programma op maat kunnen samenstellen dat naadloos aansluit op jouw wensen. Of je nu een dag vol activiteiten plant of een onvergetelijk bedrijfsevenement wilt organiseren in Leiden, wij staan garant voor plezier, avontuur en memorabele momenten!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als je kiest voor Sharp Events, dan kiest je voor 100% zorgeloos een uitje in Leiden organiseren. Wij helpen je met het regelen van:

Gregor plant uw perfecte uitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Uitjes gingen je voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Originele uitjes organiseren

Op zoek naar een hilarisch uitje in Leiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We beschikken over een scala aan unieke locaties, waardoor we voor elke groepsgrootte en voorkeur een op maat gesneden programma kunnen aanbieden. Of je nu de rijke geschiedenis van de stad wilt verkennen of iets compleet nieuws wilt ervaren, wij hebben alle ingrediënten in huis om jouw dag in Leiden tot een daverend succes te maken. Laat je meeslepen door de charme van Leiden en maak je klaar voor een avontuur dat je niet snel zult vergeten!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

 

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel uitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie uitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 activiteiten 2024

1000+ Groepen gingen je al voor

Elk van de bedrijfsgroepen die jullie voorgingen, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Uitjes met eten of borrel

Onze uitjes in Leiden zijn ontworpen om een breed scala aan groepen te bedienen, waaronder families, vriendengroepen, bedrijfsteams, scholen en verenigingen. We hebben opties die geschikt zijn voor verschillende leeftijden en interesses.

Zeker! Wij bieden de mogelijkheid tot het personaliseren van uitjes. Geef ons je wensen door en wij zorgen voor een uitje in Leiden dat perfect aansluit bij jouw groep.

Het boeken van een uitje in Leiden is heel eenvoudig. Neem contact met ons op via onze website of telefonisch, en ons team helpt je graag verder met het planningsproces.

We hebben altijd een plan B voor het geval van slecht weer. Afhankelijk van het soort uitje kunnen we uitwijken naar binnenactiviteiten of het programma aanpassen om ervoor te zorgen dat je uitje door kan gaan.

De groepsgrootte kan afhangen van het specifieke uitje. Neem contact met ons op voor meer informatie over wat mogelijk is voor jouw groep.

Ja, we bieden diverse cateringopties aan die kunnen worden toegevoegd aan je uitje. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige lunch of een uitgebreid diner, we kunnen aan je wensen voldoen.

Bij annulering, neem zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen de situatie bespreken en kijken naar de beste oplossing, rekening houdend met eventuele annuleringsvoorwaarden.

Leiden staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige grachten en universitaire sfeer, waardoor het de ideale achtergrond biedt voor een veelzijdig aanbod van uitjes. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, wetenschap of gewoon een leuke dag uit, Leiden heeft voor ieder wat wils.