Uitjes

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als je kiest voor Sharp Events, dan kiest je voor 100% zorgeloos een uitje in Nijmegen organiseren. Wij helpen je met het regelen van:

Gregor plant uw perfecte uitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Uitjes gingen je voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Originele uitjes organiseren

Ben je klaar om Nijmegen op een unieke en onvergetelijke manier te ervaren? Met meer dan 100+ fantastische activiteiten en nog eens 10 exclusieve ervaringen die speciaal voor Nijmegen zijn ontworpen, beloven we je avonturen die je nergens anders vindt! Elk activiteitenprogramma dat we samenstellen is gegarandeerd uniek, waardoor jouw uitje in Nijmegen absoluut memorabel zal zijn. Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden en maak je klaar voor plezier, verbinding en ontdekking in het prachtige Nijmegen!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

 

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel uitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie uitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 activiteiten 2024

1000+ Groepen gingen je al voor

Elk van de bedrijfsgroepen die jullie voorgingen, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Uitjes met eten of borrel

Onze uitjes in Nijmegen zijn perfect voor een breed scala aan gelegenheden, waaronder teamuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten, educatieve trips en bedrijfsevenementen. We bieden flexibele opties die aan iedere behoefte voldoen.

Ja, personalisatie is ons specialisme! Vertel ons wat je zoekt en wij passen het programma aan om een op maat gemaakte ervaring te creëren die perfect bij jouw groep past.

Boeken is eenvoudig: neem contact met ons op via onze website of per telefoon. Ons vriendelijke team helpt je graag met alle stappen van het boekingsproces.

We hebben altijd een plan B voor slecht weer. We kunnen het uitje aanpassen of alternatieve activiteiten binnen voorstellen om ervoor te zorgen dat je evenement niet in het water valt.

We kunnen uitjes organiseren voor zowel kleine als grote groepen. Neem contact op voor meer details over specifieke groepsgroottes.

Ja, verschillende cateringopties zijn beschikbaar. We werken samen met lokale leveranciers om heerlijke maaltijden en snacks te verzorgen die aan jouw wensen voldoen.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op als je moet annuleren. We zullen ons best doen om flexibel te zijn, hoewel sommige kosten mogelijk niet restitueerbaar zijn afhankelijk van hoe dichtbij de annulering bij de datum van het uitje is.

Nijmegen, als een van de oudste steden van Nederland, biedt een unieke mix van historische rijkdom, prachtige natuur en levendige stedelijke cultuur. Het is de perfecte setting voor een onvergetelijke ervaring, ongeacht het type uitje dat je zoekt.