Uitjes scheveningen 

Klaar voor een onvergetelijke ervaring in Scheveningen? Wij maken jouw uitjes in Scheveningen helemaal op maat, met meer dan 100 leuke activiteiten die je direct op onze site kunt vinden! Ons team is gepassioneerd over het personaliseren van elke activiteit om jou en je groep een unieke ervaring te bieden, perfect afgestemd op jullie wensen. We hebben zelfs meerdere activiteiten speciaal ontwikkeld voor Scheveningen, om ervoor te zorgen dat jullie uitje, of het nu een teamuitje of een grootschalig bedrijfsevenement is, echt iets bijzonders wordt. Bereid je voor op plezier, avontuur en onvergetelijke momenten in Scheveningen!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als je kiest voor Sharp Events, dan kiest je voor 100% zorgeloos een uitje in Scheveningen organiseren. Wij helpen je met het regelen van:

Gregor plant uw perfecte uitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Uitjes gingen je voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Originele uitjes organiseren

Op zoek naar het perfecte, hilarisch uitje in Scheveningen? Goed nieuws! Op deze pagina vind je meer dan 100 originele activiteiten die we met veel zorg en creativiteit zelf hebben ontworpen en aangekleed. Elk detail is door ons bedacht om jouw ervaring onvergetelijk te maken. We hebben niet alleen aan de activiteiten gedacht, maar ook unieke locaties in Scheveningen geselecteerd die elk evenement bijzonder en perfect afgestemd op jouw team maken. Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden en maak je klaar voor een avontuur in Scheveningen dat je niet snel zult vergeten!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

 

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel uitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie uitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 activiteiten 2024

1000+ Groepen gingen je al voor

Elk van de bedrijfsgroepen die jullie voorgingen, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Uitjes met eten of borrel

Absoluut, we hebben een scala aan uitjes die perfect zijn voor internationale gasten. Veel van onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, waaronder Engels, om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige ervaring heeft.

Dit hangt af van het soort uitje. Over het algemeen raden we aan om comfortabele kleding te dragen die past bij het weer en de activiteit. We informeren je vooraf over eventuele specifieke benodigdheden.

Scheveningen is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Er zijn meerdere parkeergelegenheden. We adviseren je graag over de beste opties.

Hoewel we aanraden om van tevoren te boeken, begrijpen we dat plannen kunnen wijzigen. Afhankelijk van de beschikbaarheid, proberen we altijd last-minute verzoeken te accommoderen.

Zeker, we houden graag rekening met alle dieetwensen en allergieën. Laat ons dit van tevoren weten, zodat we de catering hierop kunnen aanpassen.

Veiligheid staat bij al onze uitjes voorop. We zorgen ervoor dat alle activiteiten voldoen aan de veiligheidsstandaarden en dat onze begeleiders goed getraind zijn.

Ja, dat is mogelijk! Een uitje in Scheveningen is een uniek en leuk cadeau. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden zoals cadeaubonnen of speciale arrangementen.