Uitjes texel

Klaar om je te laten betoveren door de unieke charme van Texel? Wij hebben alles in huis om jouw bezoek aan dit prachtige eiland onvergetelijk te maken! Met meer dan 100+ leuke activiteiten en nog eens 10 speciaal ontworpen uitjes voor Texel, beloven we avonturen die jouw verwachtingen zullen overtreffen. Of je nu de adembenemende natuur wilt verkennen, de lokale cultuur wilt opsnuiven of gewoon wilt ontspannen op het strand, Texel heeft het allemaal. En als je op zoek bent naar het perfecte teamuitje of een uniek bedrijfsevenement, onze Texel-specials bieden ongeëvenaarde ervaringen die elk gezelschap dichter bij elkaar brengen. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van Texel en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als je kiest voor Sharp Events, dan kiest je voor 100% zorgeloos een uitje op Texel organiseren. Wij helpen je met het regelen van:

Gregor plant uw perfecte uitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Uitjes gingen je voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

originele uitjes organiseren

Op zoek naar het perfecte uitje op het prachtige eiland Texel? Zoek niet verder! Wij zijn jouw ultieme partner voor het organiseren van originele uitjes in Texel. Onze enorme selectie aan boeiende activiteiten is speciaal afgestemd op de unieke charme en mogelijkheden van Texel. Maar daar blijft het niet bij; we werken ook samen met meerdere unieke horeca locaties over het hele eiland, waardoor we elk programma naadloos op maat kunnen samenstellen. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of een mix van beide, wij zorgen ervoor dat jouw uitje in Texel onvergetelijk wordt. Laat ons de magie van Texel ontsluiten met een ervaring die speciaal voor jou is gecreëerd!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

 

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel uitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie uitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 activiteiten 2024

1000+ Groepen gingen je al voor

Elk van de bedrijfsgroepen die jullie voorgingen, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Uitjes met eten of borrel

Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland, staat bekend om zijn prachtige natuur, uitgestrekte stranden, en de rustige, ontspannen sfeer. Dit maakt het een ideale plek voor zowel avontuurlijke activiteiten als ontspanning.

Bekijk eerst wat je interesses zijn. Wil je ontspannen of juist actief zijn? Raadpleeg daarna de officiële toeristische website van Texel voor informatie over accommodaties, vervoer, en tips voor je bezoek.

De combinatie van uitgestrekte zandstranden, unieke flora en fauna (waaronder zeldzame vogelsoorten), en het gemak waarmee je het hele eiland kunt verkennen, maakt Texel bijzonder.

Ja, diverse aanbieders op Texel bieden speciale arrangementen aan voor groepen, variërend van actieve outdoor activiteiten tot ontspannende wellness-programma’s.

Overweeg buiten het hoogseizoen te gaan voor betere deals, kijk naar groepsaccommodaties en maak gebruik van groepskortingen bij activiteiten.

Texel is bereikbaar per veerboot. Op het eiland zelf kun je gebruikmaken van bussen, fietsverhuur, of autoverhuur om het eiland te verkennen.

Op Texel vind je een breed scala aan accommodatiemogelijkheden, van campings en vakantieparken tot comfortabele hotels en gezellige bed & breakfasts, geschikt voor elke groepsgrootte en budget.

Absoluut, Texel heeft een rijk aanbod aan restaurants, cafés en bars die groepen welkom heten en waar je kunt genieten van lokale specialiteiten.