VOETBALHELDEN

Als jullie alles weten over voetbal en zelf een balletje trappen ook 1 van jullie favoriete bezigheden is dan is dit DE activiteit voor jullie.

Met de bal aan de voet lopen jullie in dit gps spel van opdracht naar opdracht. In de app zien jullie jezelf en het andere team lopen en proberen jullie zoveel mogelijk punten te scoren.

Wie niet snel is moet slim zijn! Naast de opdrachten via de gps coördinaten zit er ook een kennisquiz in deze gps game. Wie heeft de meeste voetbalkennis?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO VOETBAL HELDEN

Jullie worden ontvangen door onze sportieve spelbegeleider met de bal aan de voet. Hij legt het spel uit en bereid jullie voor op de strijd die komen gaat. Hebben jullie de techniek en kennis in huis om de titel voetbalhelden van Nederland te pakken?

Jullie krijgen per team een tablet mee waarop een app staat geïnstalleerd. Op deze app komen alle opdrachten, quiz vragen en minigames binnen gedurende jullie spel. Als jullie helemaal ingelicht zijn wat de bedoeling is krijgen jullie per team een voetbal mee uiteraard. De begeleider loopt met jullie mee naar de eerste stop om zeker te weten dat jullie begrijpen hoe het spel werkt. Nu kunnen jullie beginnen. Met de bal aan jullie voet lopen jullie door Scheveningen of Den Haag en krijgen jullie bij elke stop grappige en uitdagende opdrachten. Tussendoor wordt jullie kennis getest in de voetbal helden quiz!

Fijne wedstrijd!

Tip! Voetbal helden is een gps game voor de echte voetballiefhebber. Er moeten opdrachten uitgevoerd worden met een voetbal en er zit een kennisquiz in over voetbal. Een topactiviteit voor de teambuilding tijdens een teamuitje!

Jullie krijgen per team een Ipad waar alle opdrachten, minigames en quizvragen op binnenkomen. De gamehost legt het allemaal rustig aan jullie uit en zorgt dat jullie alle functies van de app begrijpen. Als jullie in teams gaan lopen beweegt jullie foto mee en kunnen jullie als je bij een opdracht in de buurt komt inchecken om te zien wat er wordt verwacht. Voer bij elke hotspot opdrachten uit met de bal aan de voet en verdien punten die de gamehost uitdeelt aan de hand van de foto of video die jullie als bewijs op sturen. 

Tussendoor spelen jullie een voetbalquiz en krijgen jullie video opdrachten. Jullie zien in het digitale speelveld het andere team ook rondlopen dus jullie kunnen elkaar altijd op zoeken in de rust. Er loopt ook een scheids rond in de kaart. Zorg dat je die ontwijkt anders krijg je een gele kaart en uiteraard strafpunten. Wie heeft de meeste kennis en voert de opdrachten het origineelst uit?

14:30 – 15:00 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
15:00 – 18:00 Voetbalhelden
18:00 – 20:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Voetbalhelden kan op elke locatie in Nederland worden geboekt. Voor veel plaatsen hebben we locatie gebonden opdrachten of weetjes in het spel zitten zodat u ook nog wat meepikt van de plaats waar u zich bevindt.

Liever een citygame (gps spel) op eigen terrein of een unieke locatie in de natuur? We maken met liefde een citygame op maat waarbij u zelfs inspraak kunt krijgen in de opdrachten, foto’s en video’s die uw gasten te zien krijgen!

Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE CITYGAME?

VRAAG EEN OFFERTE AAN