VOETDARTS

Zijn jullie op zoek naar een super originele activiteit met een hoge fun factor? Voetdarts is ontzettend leuk om te spelen en bovendien erg origineel!

Het dartbord is maar liefst 5 meter hoog en maakt al snel indruk bij iedere groep. De naam zegt het eigenlijk al, voetdarts is een combinatie van voetballen en darten en wordt midden op het strand door ons opgezet.

Wie scoort die eerste ONE HUNDRED AND EIGHTY, wij zijn benieuwd!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO VOETDARTS

Als jullie wel een middag activiteit willen doen maar niet helemaal bezweet en onder het zand willen zitten na afloop is dit wel wat voor jullie. Met voetdarts gaat het niet alleen om goed mikken en punten scoren. Psychologische oorlogsvoering is hier ook een groot deel van. Afleiden en verwarring zaaien is toegestaan en word zelfs aangemoedigd door de scheidsrechter!

Jullie schieten vanaf een grasmatje die wij voor jullie hebben klaargelegd. Elke keer als jullie team drie ballen geschoten heeft wordt vanuit een speaker op hoog volume de score omgeroepen door Mastercaller Ray Martin via ons systeem. Wie van jullie heeft zijn vizier op scherp staan? Wij zijn benieuwd!

Tip! Voetdarts is een topactiviteit als onderdeel van een teambuilding dag in Scheveningen. Het is een leuke activiteit voor elk groepsuitje omdat teamwork maar vooral fun centraal staat.

Na een korte briefing van onze coach maken jullie teams van ongeveer vijf man. Jullie schieten om de beurt voor jullie team. Zorg dus dat je bij de scherpschutters zit.. Bij groepen van 15 man of meer maakt jullie scheidsrechter 3 of 4 teams. Jullie kunnen nu spelen in een toernooi vorm en jullie maken kans op een leuke prijs!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Voetdarts
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Voetdarts kan in elke kustplaats langs de Nederlandse kust geboekt worden.
Het spel kan eventueel ook op een ruim grasveld opgebouwd worden in een meer stedelijke of landelijke omgeving.
Mocht uw bedrijf beschikken over een grote lege hal dan zouden we zelfs daar Voetdarts op kunnen zetten.

Als er een optie wordt genomen op onze indoor strand locatie kan Voetdarts zelfs bij slecht weer gewoon met de voetjes in het zand gespeeld worden!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze strandactiviteiten zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE STRANDACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN