VOETSNOOKER

De beste strandactiviteit voor groepen die een uniek strandspel zoeken voor jong en oud!

Lekker commentaar leveren rondom de voetsnookertafel, want de beste spelers staan langs de lijn uiteraard…

Hebben jullie die kruising tussen Raymond van Barneveld en Wesley Sneijder in jullie team zitten en gaan jullie met de prijs naar huis?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO VOETSNOOKER

Voetsnooker is een topactiviteit voor een groep die op zoek is naar een unieke strandactiviteit waar iedereen aan mee kan doen. Bovendien is Voetsnooker geschikt voor alle leeftijden en je hoeft niet bang te zijn om moe te worden!

De deelnemers die niet aan de beurt zijn kunnen om de voetsnookerbaan van 9 bij 5 plaatsnemen om de scherpschutter die aan de beurt is aan te moedigen of misschien wel af te leiden… Het is een spel van concentratie en psychologische oorlogsvoering. Hebben jullie die koele kikker in je team en winnen jullie een leuke prijs!

Tip! voetsnooker is een leuke toevoeging tijdens een teambuilding dag. Het kan in alle kustplaatsen waar wij actief zijn georganiseerd worden dus perfect voor elk teamuitje in Zuid Holland!

Met jullie blote voeten in het zand en wellicht een drankje in jullie hand krijgen jullie een kleine introductie in het voetsnooker. De Scheidsrechter legt de spelregels uit en geeft een aantal tactische tips dus let goed op!

Jullie worden in teams van 5 a 7 deelnemers verdeeld. Mochten jullie met 15 deelnemers of meer zijn dan zijn er 3 teams, wordt dit een toernooitje en is er een leuke prijs voor het winnende team. Zorg dat je bij de scherpschutters in het team komt want dit spel gaat voornamelijk om concentratie en goed mikken. Mocht je het verkeerde team hebben gekozen en zit jullie team niet vol geroutineerde voetballers? Geen probleem! Dit spelletje gaat net zozeer om psychologische oorlogsvoering en tactiek als om het goed mikken van de bal. Door af te leiden en chaos te creëren als de tegenstander aan de beurt is komen jullie ook een heel eind. Ook verhinderen dat de tegenstander kan scoren door jullie ballen te gebruiken als obstructie is een goed tactiek.

Doordat de deelnemers om beurten moeten schieten is er wel constant actie maar is dit ook voor deelnemers die minder sportief zijn een top activiteit. Dit is ook de meest sociale strandactiviteit die wij aanbieden omdat de nadruk ligt op het socializen rond de enorme voetsnookertafel.

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Voetsnooker
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Voetsnooker kan in elke kustplaats langs de Nederlandse kust geboekt worden.
Het spel kan eventueel ook op een ruim grasveld opgebouwd worden in een meer stedelijke of landelijke omgeving.
Mocht uw bedrijf beschikken over een grote lege hal dan zouden we zelfs daar Voetsnooker op kunnen zetten.

Als er een optie wordt genomen op onze indoor strand locatie kan Voetsnooker zelfs bij slecht weer gewoon met de voetjes in het zand gespeeld worden!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze strandactiviteiten zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE STRANDACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN