VOETVOLLEY

Hebben jullie die kruising tussen Ron Zwerver en Dennis Bergkamp mee op stap dan is deze activiteit op jullie lijf geschreven.

Psychologische oorlogsvoering is een slimme strategie tijdens een potje voetvolley. Wie niet snel is moet slim zijn!

Voetvolley is een heerlijke ontspannen activiteit om in het zonnetje op het strand te spelen. Let op dit is geen spel voor beginnende voetballers!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO VOETVOLLEY

Na een korte introductie van onze enthousiaste spelbegeleider en een korte uitleg over de regels van het voetvolley worden jullie in teams verdeeld. Voetvolley speel je in teams van 2 dus zorg dat je meteen een maatje vindt die qua spel helemaal bij jou past.

Afhankelijk van het aantal spelers maakt onze spelbegeleider een toernooi structuurtje en dan kunnen jullie lekker beginnen. We hebben 4 velden dus wees niet bang dat je lang hoeft te wachten tot de volgende pot want jullie kunnen met 16 man tegelijk spelen mochten jullie dit willen en met een grote groep zijn!

Tip! Voetvolley is een perfect onderdeel van een teambuilding arrangement tijdens een teamuitje.

Voetvolley is zoals het woord al verraad een mix tussen voetbal en volleybal. Het veld wordt gescheiden met een laag net en aan beide kanten staan 2 teams. Na een coin toss kiest het winnende team om te beginnen met de service of om te beginnen aan een bepaalde kant net als bij voetbal.

Het serverende team behoud de service tot het andere team een punt maakt dan krijgen zij de service. Om de 6 punten wordt van kant gewisseld om wind en tegenlicht te elimineren als beslissende factor. Het team dat het eerst de 18 punten haalt wint de set maar als jullie een grote groep hebben wordt er maar 1 set per wedstrijd gespeeld. We hebben 4 velden tot onze beschikking dus we kunnen met 16 spelers tegelijk spelen in een toernooi vorm. We kunnen kiezen voor meerdere sets of 1 set afhankelijk van de grote van jullie groep. De scheidsrechter zal niet op 4 velden tegelijk mee kunnen kijken dus de scheids is er vooral om het toernooi in goede banen te lijden en de puntentelling zal door de spelers zelf bijgehouden moeten worden.
Een top spel voor de iets gevorderde fanatieke voetballers!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Voetvolley
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Voetvolley kan in elke kustplaats langs de Nederlandse kust geboekt worden.
Het spel kan eventueel ook op een ruim grasveld opgebouwd worden in een meer stedelijke of landelijke omgeving.
Mocht uw bedrijf beschikken over een grote lege hal dan zouden we zelfs daar Voetvolley op kunnen zetten.

Als er een optie wordt genomen op onze indoor strand locatie kan Voetvolley zelfs bij slecht weer gewoon met de voetjes in het zand gespeeld worden!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze strandactiviteiten zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE STRANDACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN