ACTIVITEITEN (LOCATIE)

Begin dit stukje met de vraag: waarom een bedrijfsuitje in …? Overtuig de lezer om verder te lezen  door te vertellen wat ze op deze pagina kunnen vinden en wat wij voor ze kunnen doen in een notendop. Maak een link naar de eerste slider met de anchor tag leukste bedrijfsuitje ideeën ( IN LOCATIE). Schrijf min 5 en max 6 regels in in dit stukje en bedenk dat de lezer hier beslist of ze doorlezen of wegklikken! Erg belangrijk dus!

TOP 10 WINTER ACTIVITEITEN IN (LOCATIE)

TOP 10 (LOCATIE) ACTIVITEITEN

OUTDOOR ACTIVITEITEN (IN LOCATIE)

CREATIEVE EN CULINAIRE ACTIVITEITEN (IN locatie)

ACTIVITEITEN IN DE BINNENSTAD VAN (locatie)

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN IN (LOCATIE)

Schrijf een leuk stukje over onze originele activiteiten die we speciaal voor deze stad hebben gemaakt. Vertel ook dat we lokale planners hebben die de stad goed kennen en gericht mee kunnen denken om een tof programma samen te stellen. 

Wij hebben verschillende arrangementen voor uitjes in (LOCATIE) samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

TEAMBUILDING ACTIVITEITEN (in locatie)

Gebruik de keywords in de lijst die met teambuilding te maken hebben. Daarnaast is expeditie robinson activiteit een belangrijk keywoord en goed om hier te noemen. Benoem dat we deze activiteiten op een leuke buiten locatie net buiten de stad kunnen organiseren. Dit is een topactiviteit voor teambuilding. Tijdens de expeditie krijgen de deelnemers een eetproef, balansproef en puzzels om hun oren net als op tv! Benadruk dat door de verscheidenheid aan onderdelen iedereen wel een onderdeel heeft waar hij of zij in kan uitblinken. Denk aan de keywords maar overdrijf het niet! dit stukje moet tussen de 8 en 10 regels zijn.

Locaties voor uw activiteit (in locatie)?

Bij de keuze voor een locatie voor uw activiteit denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR ACTIVITEIT(IN LOCATIE)?

Hier kun je meerdere dingen noemen maar vertel met name over onze leuke creatieve activiteiten. Volgens mij zijn er meer keywords zoals winter activiteiten en activiteiten kerst waarmee je een leuk verhaal kunt schrijven. vermeld erbij dat we elke locatie om kunnen toveren in een winter wonderland of dat we enkel met sfeervolle locaties samenwerken. Je kunt ook dingen noemen als apres ski olympics, kerst disco bingo, pub quiz, snowlympics. Zorg dat je zin krijgt in een winters uitje van je tekst. Gebruik max 3 keer het woord bedrijfsuitje en schrijf tussen de 8 en 10 regels.

bezienswaardigheden (locatie)

vertel iets over de bezienswaardigheden van de prachtige stad waarvoor je schrijft. Benoem bezienswaardigheden die gratis zijn zoals de Dam in amsterdam, de domtoren in Utrecht en het vredespalies in Den Haag. Benoem bijvoorbeeeld de gezellige grachten en leuke pleinen van een stad. probeer altijd een link te leggen met onze activiteiten dus bijvoorbeeld: “Boek een van onze zenuwslopende gps spellen door deze prachtige stad en sluit af met een borrel op een van de vele terrasboten in de gezellige grachten”. Schrijf tussen de 8 en 10 zinnen.

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel indoor activiteiten. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een activiteit willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw activiteit behouden blijft!

ACTIVITEITEN OP MAAT

max 3 keer het woord activiteit en gebruik max 7 zinnen. Jekunt bijvoorbeeld vertellen dat we graag meedenken welke onderdelen in een toernooi moeten zitten of dat we een outdoor escaperoom of pubquiz maken met vragen over collega’s of met video’s van collega’s erin.