EVENEMENTENBUREAU (LOCATIE)

Begin dit stukje met de vraag: zijn jullie op zoek naar eindeloze mogelijkheden? Overtuig de lezer om verder te lezen  door te vertellen dat ze zojuist bij het juiste evenementenbureau zijn beland en waar Sharpevents voor staat.  Schrijf min 3 en max 4 regels in in dit stukje en bedenk dat de lezer hier beslist of ze doorlezen of wegklikken! Erg belangrijk dus!

top 10 activiteiten (locatie)

Introductie

Welkom Bij Sharpevents! Met ons gepassioneerde (locatie: ”Haagse”/Amsterdamse”) team weten wij al jarenlang veel waanzinnige evenementen te organiseren. Blije gezichten en hartverwarmende waardering is wat ons altijd heeft gedreven om ons uiterste best te doen voor elk evenement! Sharpevents bestaat niet alleen uit ons eigen team aan gedreven en creatieve ”out of the box denkers” maar heeft door de jaren heen een riant netwerk aan professionals om zich heen weten te verzamelen die er mede voor zorgen dat jullie evenement tot in de puntjes wordt verzorgt!

actieve uitjes (locatie)

hoe organiseren wij een evenement (in locatie)

Sharpevents heeft een vlijmscherp oog voor detail en staat bekend om zijn snelle service. Wel zo makkelijk als je van achter je kantoor laptop je evenement aan het organiseren bent! We nemen al julie wensen in behandeling en zullen er voor zorgen dat ze zo goed mogelijk in jullie op maat gemaakte uitje verweven zijn. We brainstormen graag met je mee over een geschikte locatie, het doel van het evenement en hoe de dag zo soepel mogelijk kan verlopen! Laat je tijdens je evenement door ons jonge en enthousiaste team meenemen in de wereld van spel, avontuur, gezelligheid en verbondenheid! Oh, en hadden we al gezegt dat we ook vlijmscherp geprijst zijn?

workshop tips en ideeën (IN locatie)

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Vorige
Volgende

CITYGAMES (locatie)

Verdieping in jullie organisatie

Voordat we jullie op maat gemaakte evenement tot in de puntjes gaan verzorgen willen we wel graag weten wie jullie zijn! Waarom organiseren jullie een evenement? Wat is het doel van de dag? Zit hier nog een thema aan verbonden en willen jullie die als een rode draad door het evenement hebben lopen? Sharpevents heeft veel creatieve ideeën voor vrijwel elk thema! In samenspraak met jullie maken kunnen we het evenement dan nog net iets persoonlijker maken.

Hoe gaan we te werk

Zodra we jullie opdracht binnen krijgen en daarmee jullie wensen duidelijk zijn dan plannen wij jullie evenement in! Er is altijd ruimte voor aanpassingen, telefonisch contact of mailverkeer maar als jullie al goed een idee hebben van hoe de dag eruit komt te zien dan zijn we snel klaar en kan het aftellen beginnen! Voor grote groepen maken wij draaiboeken van de verschillende activiteiten die jullie op de dag doen zodat iedereen bij elke activiteit aan bod komt! 

Onze professionals

Door de jaren heen hebben wij een flink netwerk aan zeer professionele vakhelden weten te verzamelen. Alle activiteiten worden dus met kennis en ervaring begeleid! Onze collega’s zijn lokaal en we hebben in elke stad ons vaste kring. We hebben surfers, volleyballers, voetballers, cocktailshakers en echte horecatijgers tot onze beschikking om jullie evenement tot een waar spektakel te maken!

Vrijblijvend contact

Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door een email te sturen of het contactformulier in te vullen! We helpen je met alle liefde met het bedenken van ideeën voor jullie evenement! 

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Schrijf hier iets over de bereikbaarheid van de stad waarvoor je schrijft. Is het centraal gelegen? heeft het park en ride’s? Waar kunnen touringbussen stoppen? Kijk ook in de locatiepagina maar kopieer geen teksten. Het moeten unieke teksten zijn op deze pagina. Min 3 regels max 5 regels.

Bezienswaardigheden in (locatie)

Vertel waarom een evenement leuk is in de locatie die ze hebben uitgekozen. Google high-lights van de stad en benoem die. Bedenk ook dat mensen vooral gezelligheid willen hebben tijdens hun evenement. Zijn er bijvoorbeeld genoeg horecagelegenheden en barretjes? Zijn er leuke bezienswaardigheden die gratis zijn (zoals beelden of kunst; noem geen bezienswaardigheden op die concurrenten van ons zijn en waar ze ook betaald naar toe kunnen gaan i.p.v. naar ons (zoals museums of bowlingbanen) max 6 regels.

Een evenement op eigen locatie

beschrijf hier dat ze ook op eigen locatie een evenement door ons kunnen laten organiseren. Misschien hebben ze wel een grote loods of parkeerplaats welke geschikt is voor hun uitje. Min 3 max 5 regels.