WHISKY PROEVERIJ

Zijn jullie echte Whisky fanaten? Of willen jullie juist jullie Whisky kennis verbreden?

Wordt je eigen Whiskypedia en leer als geen ander de Grains van de Malts te onderscheiden.

Tijdens deze proeverij kun je kiezen uit maar liefst 9 verschillende regio’s!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO WHISKY PROEVERIJ

Tijdens deze proeverij kunnen jullie kiezen uit 9 verschillende whisky regio’s. Er zijn dus 9 verschillende proeverijen waar uit gekozen kan worden en je kunt per persoon kiezen wat je graag wilt proberen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rondje Schotland. Dit is een goede keuze voor een onervaren whisky drinker omdat de verschillen tussen de whisky’s heel groot zijn. Ook zou je kunnen kiezen voor een rondje Islay met hele heftige whisky’s of liever een rondje Amerika om de bijzondere bourbon’s te ontdekken.

Tip! Een superleuke activiteit voor een teamuitje of bedrijfsuitje!

Iedereen kan dus kiezen waar hij of zij zelf gelukkig van wordt en uiteraard kunnen jullie ook weer van elkaar proeven. Jullie kunnen al jullie vragen kwijt aan de barman, die met liefde het een en ander wil vertellen over zijn passie. Wordt je eigen Whiskypedia en leer als geen ander de Grains van de Malts te onderscheiden. Deze whisky proeverij wordt geserveerd met een borrelplankje met kaas, venkelsalami en zuur zodat jullie de mond kunnen neutraliseren tussen de whisky’s door. Een topuitje voor zowel whisky liefhebbers als voor whisky virgens!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Whisky proeverij
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Onze culinaire workshops en proeverijen zijn perfecte activiteiten bij slecht weer. Het is natuurlijk het leukste om cocktails te shaken of gin tonic’s te proeven op een zonnig terras of met de voetjes in het zand.

Gelukkig werken we alleen samen met de mooiste locaties die ook met slecht weer een fantastische sfeer bieden. Denk aan knusse hoekjes met schapenvellen op de banken en comfortabele fauteuils met zachte kussens naast een brandend vuurtje.

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De Whisky proeverij kan in elke plaats in Nederland geboekt worden. De meeste evenementenlocaties hebben wel als voorwaarde dat hier ook een lunch, borrel of diner bij wordt geboekt. Mocht een lunch, borrel of diner niet gewenst zijn bij deze proeverij dan zullen sommige locaties zaalhuur in rekening brengen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Liever een Whisky proeverij op eigen locatie? Wij kunnen groepen tot 300 personen op eigen locatie bedienen.

Alle materialen die wij gebruiken voor onze proeverijen en culinaire workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE CULINAIRE ACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN