WIE IS DE RAT?!

Wie is de rat is een spel voor sabotage en oplettendheid. Terwijl jullie als team te werk gaan om punten te scoren is er een rat die probeert alles te saboteren.

Tijdens wie is de rat sluit het net om de mol zich langzaam maar zeker terwijl jullie punten proberen te scoren voor jullie team. Doe je best maar blijf ook om je heen kijken en vertrouw niemand!

Houdt jij je teamgenoten als een havik in de smiezen of ben je misschien zelf stiekem de boel aan het saboteren? Wordt jij de winnaar van ”Wie is de rat?!”

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO WIE IS DE RAT?!

Het spel ” Wie is de Rat?! is gebaseerd op de bekende televisie serie “Wie is de Mol?” en jawel in elk team is een rat aanwezig. Terwijl jullie punten proberen te verzamelen voor jullie team is er 1 mol de boel aan het saboteren. Het is aan iedereen om op te letten tijdens jullie proeven en puzzels om zo de mol te ontmaskeren.

Er worden verschillende challenges, opdrachten en puzzels gespeeld tijdens dit spel. Jullie kunnen fysieke opdrachten, foto/video challenges, puzzels en nog veel meer verwachten. Hebben jullie de ratten meteen door of weten ze team challenge na team challenge te saboteren?

Tip! Iedereen kent het spel Wie is de mol?! Waarbij er altijd een saboteur in jullie team rondloopt die de boel loopt te verstieren. Dit is heerlijk tijdens een teamuitje of afdelingsuitje!

Tijdens Wie is de rat?! is het de bedoeling om zoveel mogelijk opdrachten goed uit te voeren. Des te beter jullie de opdrachten uitvoeren des te meer punten jullie kunnen verzamelen om het spel te winnen. Helaas is er ook een rat in jullie team die zo onopvallend mogelijk probeert de opdrachten te saboteren.

Jullie krijgen een uitleg van onze gamehost die ook gedurende het hele spel via jullie tablet en telefonisch bereikbaar is. De gamehost legt het spel goed uit en deelt de spelmaterialen uit. Jullie krijgen per team een ipad mee met daarop een app die jullie nodig hebben tijdens het spel. Op deze app vinden jullie een digitale kaart van de omgeving waar jullie je nu bevinden. Op deze kaart zien jullie allerlei icoontjes waar opdrachten en puzzels aan gekoppeld zijn. Jullie zien jezelf en de andere teams lopen op de kaart. Misschien loopt er ook een extra rat rond dus houdt de kaart goed in de gaten. Voordat het spel begint zal de rat op een nog onbekende manier te weten krijgen wat zijn of haar doel is… namelijk zoveel mogelijk saboteren. Er zijn voldoende mogelijkheden door het spel heen om dit te doen maar dat moet uiteraard wel zo onopvallend mogelijk. Gedurende het spel sluit het net om de rat zich door verschillende hints en het is aan jullie als team om te achterhalen wie jullie saboteur is. 

14:30 – 15:00 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
15:00 – 18:00 Wie is de rat?!
18:00 – 20:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Wie is de rat?! kan op elke locatie in Nederland worden geboekt. Voor veel plaatsen hebben we locatie gebonden opdrachten of weetjes in het spel zitten zodat u ook nog wat meepikt van de plaats waar u zich bevindt.

Liever een citygame (gps spel) op eigen terrein of een unieke locatie in de natuur? We maken met liefde een citygame op maat waarbij u zelfs inspraak kunt krijgen in de opdrachten, foto’s en video’s die uw gasten te zien krijgen!

Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE CITYGAME?

VRAAG EEN OFFERTE AAN