Wind en wateractiviteiten

Als experts in het organiseren van dynamische en spannende uitjes, zetten wij onze passie en expertise in om onvergetelijke ervaringen te creëren. Onze wind- en wateractiviteiten zijn perfect voor afdelingsuitjes en teamuitjes, waardoor collega’s de kans krijgen om op een nieuwe en opwindende manier samen te werken en te verbinden. Bij Sharp Events streven we ernaar om elke dag een unieke en inspirerende ervaring te maken.

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een bedrijfsuitje organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

GREGOR PLANT UW PERFECTE DAG!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ GROEPEN GINGEN U VOOR!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Ervaar onze wind en wateractiviteiten

Als experts op het gebied van wind en wateractiviteiten bieden we een breed scala aan activiteiten langs de kust en rond de recreatieplassen in heel Nederland. Onze toegewijde instructeurs zijn professioneel gecertificeerd en staan klaar om deelnemers te begeleiden bij het ontdekken van de opwindende wereld van wind- en watergebonden avonturen. Van de schilderachtige kustlijnen tot de adembenemende binnenwateren, wij brengen deze ervaringen tot leven op de mooiste locaties van Nederland.

Ontdek meer dan 100 activiteiten bij Sharp Events

Bereid je voor op een wereld van avontuur bij Sharp Events! We hebben meer dan 100 spannende activiteiten in ons aanbod, klaar om je hart sneller te laten kloppen en je zintuigen te prikkelen. Stel je voor dat je over het water glijdt tijdens onze mega SUP tour, de kracht van de wind voelt met powerkiten, of geniet van de zonsondergang op onze gezellige borrelboot. We zijn trotse experts op het gebied van outdoor-activiteiten, met een bijzondere passie voor activiteiten op het water. Bij ons is er altijd iets nieuws en opwindends om te ontdekken. Dus kom, duik erin en maak onvergetelijke herinneringen bij Sharp Events!

Hoe wind- en wateractiviteiten bijdragen aan lichamelijke gezondheid en welzijn

Wind- en wateractiviteiten zijn een fantastische manier om je lichamelijke gezondheid en welzijn te verbeteren. Ze bieden een uitstekende workout die je spieren versterkt, je balans en coördinatie verbetert en je cardiovasculair systeem stimuleert. Maar de voordelen gaan verder dan alleen fysieke gezondheid. Het buiten zijn in de frisse lucht en omringd worden door de rustgevende elementen van wind en water kan stress verminderen en de stemming verbeteren.

Dit heeft ook directe voordelen voor je team. Wanneer teamleden zich fysiek en mentaal gezond voelen, zijn ze waarschijnlijker betrokken en productief op het werk. Een focus op welzijn kan leiden tot minder ziektedagen, hogere prestaties en lagere verzuimcijfers. Dus door deel te nemen aan wind- en wateractiviteiten, kun je niet alleen genieten van het plezier en avontuur, maar ook bijdragen aan een gezonder, gelukkiger en productiever team.

boot-varen-2

Waarom wind- en wateractiviteiten  de perfecte keuze zijn

Ontdek waarom wind- en wateractiviteiten de perfecte keuze zijn voor je evenement! Ze bieden een unieke mix van avontuur en opwinding, terwijl ze de teamgeest versterken en bijdragen aan het algemene welzijn. Dus als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring die ook nog eens goed is voor je gezondheid, kies dan voor wind- en wateractiviteiten!

De veiligheidsmaatregelen die Sharp Events neemt tijdens wind- en wateractiviteiten

Bij Sharp Events staat veiligheid voorop tijdens al onze wind- en wateractiviteiten. We zijn toegewijd aan het bieden van een veilige, maar toch spannende ervaring voor al onze deelnemers.

Eén van de manieren waarop we dit bereiken, is door uitsluitend met professioneel gecertificeerde instructeurs te werken. Onze instructeurs hebben uitgebreide ervaring en opleiding in het begeleiden van wind- en wateractiviteiten, en zijn perfect uitgerust om de veiligheid van elke deelnemer te waarborgen.

Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste materialen die allemaal voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. We verzekeren ons ervan dat alle uitrusting die we gebruiken grondig getest is en voldoet aan strikte veiligheidscriteria.

We houden rekening met individuele factoren zoals het gewicht van de deelnemers bij het kiezen van het aantal vierkante meters van een powerkite. Dit zorgt ervoor dat elke deelnemer de juiste uitrusting krijgt die bij zijn of haar behoeften past.

Tot slot houden we nauwlettend de weersomstandigheden in de gaten en passen we onze plannen dienovereenkomstig aan om de veiligheid van de activiteiten te garanderen.

 

Het belang van duurzaamheid in de wind- en wateractiviteiten 

Bij Sharp Events geloven we in duurzaamheid, vooral als het gaat om onze wind- en wateractiviteiten. We begrijpen dat we een rol te spelen hebben in de bescherming van onze planeet. 

Onze activiteiten zijn ontworpen met respect voor de natuur en het milieu. We gebruiken uitrusting die lang meegaat en minimaliseren ons afval waar mogelijk. Ons doel is om een minimale impact op het milieu te hebben en tegelijkertijd maximale plezier en veiligheid voor onze deelnemers te garanderen.

We streven er ook naar om onze deelnemers bewust te maken van het belang van duurzaamheid. Door hen te betrekken bij onze inspanningen, hopen we hen te inspireren om hun eigen stappen te zetten naar een duurzamere levensstijl.

Bij Sharp Events zijn we trots op onze inzet voor duurzaamheid. We vinden het geweldig om te zien hoe onze deelnemers genieten van de natuurlijke schoonheid van de wind en het water, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat deze ervaringen beschikbaar zullen blijven voor toekomstige generaties. 

Teambuilding door middel van wind- en wateractiviteiten.

Bij Sharp Events combineren we de kracht van de natuur met het potentieel van uw team. Onze wind- en wateractiviteiten zijn ontworpen om teamwerk, communicatie en leiderschap te stimuleren in een opwindende en dynamische omgeving. We creëren ervaringen die teams dichter bij elkaar brengen, de teamdynamiek verbeteren en blijvende herinneringen creëren. Met Sharp Events wordt teambuilding niet alleen een taak, maar een avontuur dat uw team nog lang zal herinneren!

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel bedrijfsuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We hebben altijd een plan b klaarliggen om eventuele hobbels glad te strijken.
boot-varen-2

Weer of geen weer? Sharp Events denkt vooruit!

Met Sharp Events betekent het organiseren van wind- en wateractiviteiten dat je de onvoorspelbaarheid van het weer omarmt. Hoewel we moeder natuur niet kunnen controleren, bieden we wel 100% zekerheid dat jouw activiteiten doorgaan, ongeacht de weersomstandigheden. We anticiperen altijd op veranderingen en werken samen met jou aan een alternatief scenario voor het geval de oorspronkelijke plannen moeten wijken voor het weer.

Alternatief scenario (1 activiteit)

Mocht jouw geplande wind- of wateractiviteit niet door kunnen gaan, dan transformeren we deze moeiteloos naar een even boeiende alternatieve activiteit. Denk hierbij aan een interactieve uitdaging die de teamdynamiek en het plezier bevordert.

Voorbeeldprogramma bij slecht weer 

17:00 – 17:30 uur: ontvangst met een welkomstdrankje

17:30 – 19:00 uur: cocktailworkshop, waarbij creativiteit en gezelligheid vooropstaan

19:00 – 21:00 uur: afsluiting met een heerlijk diner of buffet

Alternatief scenario (hele dag)

Voor grotere groepen, zoals 50 personen, die een volledig dagprogramma buiten gepland hebben, bieden we een naadloze overgang naar een dynamisch programma van binnen activiteiten. We stellen een op maat gemaakt schema samen met diverse workshops, proeverijen, en quizzen, zodat elke deelnemer aan alle activiteiten kan meedoen, ongeacht het weer.

Met Sharp Events ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring, met een plan dat garant staat voor plezier, ongeacht de weersomstandigheden.

TOP 10 ACTIVITEITEN 2024

1000+ GROEPEN GINGEN U AL VOOR!

Onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en naadloze organisatie heeft ervoor gezorgd dat elke groep die voor onze wind- en wateractiviteiten koos, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, unieke en onvergetelijke ervaringen heeft beleefd.

Deze ervaringen hebben niet alleen geresulteerd in prachtige herinneringen, maar hebben ook bijgedragen aan het versterken van de teambanden, het blootleggen van nieuwe perspectieven en het vieren van overwinningen te midden van de uitdagingen van de natuur.

Jouw team kan het volgende zijn om zich aan te sluiten bij onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten, die gekozen hebben voor een avontuur dat het gewone overstijgt.

ARRANGEMENTEN

Sharp events zorgt ervoor dat alle activiteiten worden uitgevoerd met inachtneming van de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen. Dit doen we ondermeer door het verstrekken van veiligheidsuitrustingen, het geven van veiligheidsinstructies en het inzetten van gekwalificeerde begeleiders of instructeurs die de omgeving en omstandigheden goed kennen.

Afhankelijk van de locatie, kunnen er verschillende activiteiten beschikbaar zijn, waaronder powerkiten, paddleboarding, kajakken, een gezellige borrelboot en meer.

 

Weersomstandigheden spelen een grote rol bij wind- en wateractiviteiten. Bij ongunstige weersomstandigheden zoals te harde wind of storm, kunnen activiteiten worden afgelast of aangepast voor de veiligheid van de deelnemers.

 

We nemen de basisuitrusting zoals zwemvesten en surfplanken mee, maar deelnemers kunnen worden gevraagd om hun eigen zwemkleding, handdoeken, zonnebrandcrème en andere persoonlijke items mee te nemen.

Sharp events biedt activiteiten aan die geschikt zijn voor alle niveaus van ervaring, inclusief beginners. We bieden ook instructies en begeleiding om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en comfortabel kan deelnemen.