• suppen-als-onderdeel-van-vriendenuitje-in-den-haag
  Als je nog nooit gesupt hebt moet ik je waarschuwen: Suppen is super verlavend! Suppen is ontzettend leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een volledige workout voor je lichaam. Trotseer het water op een mega surfplank en een peddel in je hand. Zowel te boeken in de grachten als in de zee!  
 • powerkiten-vriendenweekend-in-scheveningen
  Powerkiten is de perfecte strandactiviteit in het voor en het naseizoen. Onze professionele powerkite intructeurs laten je kennis maken met de kracht van de noordzeewind en leren je alles over het windraam en de powerzone. Worden jullie echte wind masters en houden jullie de vlieger onder controle?
 • borrelboot
  Stap in de gezellige ”Roasted Peanut” en vaar al borrelend langs de gezelligste plekjes van de binnenstad. Met een drankje en een hapje geniet je volop van je gezelschap, maar vooral ook van het uitzicht! Met een gezellig muziekje erbij is deze borrelboot tocht helemaal compleet. Dit is echt het gezelligste cafe op het water!
 • ribvaren-scheveningen
  Lekker met de wind door je haren keihard crossen over de wateren van de Noordzee! Houd je vast, want deze militaire Ribboot gaat met maar liefst met 120 km/h en is de snelste van Nederland! Dit is uitwaaien 2.0 en een ervaring die je nooit meer zal vergeten!
 • Golfsurfen-in-Scheveningen
  De workshop golf surfen in Scheveningen wordt gegarandeerd een van de highlights van jullie jaar! Bruce de surf hunk leert jullie binnen no time de fijne kneepjes van het golfsurfen. Met 15 jaar ervaring hebben jullie aan Bruce een goeie! Met een zonnetje op jullie gezicht lopen jullie met je surfplank richting de zee. Horen jullie het ook? “Everybody’s gone...
 • efoil-scheveningen
  De efoil is een elektrische surfplank die geruisloos over het water vliegt. Als je ooit eens hebt willen voelen hoe het voelt om te zweven dan is dit hetgeen dat het dichtst in de buurt komt! Op dit moment zijn er slechts 2 van deze efoils in Nederland om even aan te geven hoe exclusief deze wateractiviteit is. Met een...
 • kitesurfen-tijdens-vrijgezellenfeest-in-den-haag
  Kitesurfen is een onvergetelijke ervaring tijdens een uitje aan de kust! De wind, golven en omgeving maken dit een van onze favoriete water activiteiten. Wij werken met een van de beste kitesurfscholen van Nederland met meer dan 15 jaar ervaring in binnen en buitenland! IKO gecertificeerde instructeurs en alleen de nieuwste materialen!