WORKSHOP SCHILDEREN

Onze lokale kunstenaar staat al klaar om jullie een wel hele alternatieve schilder workshop te geven!

Een van zijn grote inspiraties zowel in schilderstijl als levensstijl is Herman Brood. Hij combineert het gebruik van kwasten met spuitbussen en zelfs rollers!

Nu gaan jullie zelf schilderen als Herman. Er zijn 3 workhops om uit te kiezen, waaronder de PANORAMÂH MESDÂG, Herman Brood original en de Gekke dieren maken!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO WORKSHOP SCHILDEREN

De workshop schilderen is een workshop waar iedereen zich helemaal mee uit kan leven. Wij hebben 3 verschillende workshops gecreëerd waardoor jullie individueel of in een groep de coolste kunstwerken kunnen maken. De workshop schilderen wordt begeleid door een lokale kunstenaar met een hele unieke stijl. Hij combineert kwasten, spuitbussen en rollers en maakt schilderijen vaak in een andere volgorde dan jullie misschien normaal gewend zijn.

Dat hij een kunstenaar is kun je al van 200m afstand zien. Kijk niet raar op als hij met een (imitatie) panterbontjas en een zonnebril op deze workshop begint. Zijn schilderstijl en levensstijl hebben wel iets weg van een van zijn grote inspiraties Herman Brood. Onder die ruige buitenkant zit een hele grappige vriendelijke en zeer getalenteerde kunstenaar die erg goed is in uitleggen hoe hij te werk gaat.

Jullie hoeven niet bang te zijn dat jullie een foutje maken tijdens het schilderen want dat is met zijn stijl zo weggewerkt en levert misschien juist weer een gaaf effect op! De workshop schilderen is een top activiteit voor elke groep, jong of oud, groot of klein. Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en kunnen groepen tot 50 personen tegelijk laten schilderen door onze uitgebreide opslag met materialen. Wie van jullie heeft dat onontdekte talent en blijkt een nieuwe Herman Brood te zijn?

Tip! De Herman brood schilder workshop is een topactiviteit als onderdeel van een teambuilding dag in Scheveningen. Het is een leuke activiteit voor elk groepsuitje omdat teamwork maar vooral fun centraal staat.

Er zijn 3 workshops om uit te kiezen, waaronder de PANORAMÂH MESDÂG, Herman Brood original en de Gekke dieren maken!

PAINT LIKE HERMAN BROOD

Na een kleine introductie over wijlen Herman Brood met tussendoor een paar van zijn legendarische uitspraken neemt onze kunstenaar jullie mee naar ons atelier op het strand. Met de voetjes in het zand krijgen jullie uitleg over de werkwijze van deze legende en het gedachtegoed van zijn schilderstijl. Uiteraard staat het jullie vrij net als Herman zelf lekker een whiskytje te bestellen tijdens het schilderen.

GEKKE DIEREN SCHILDEREN

Een van de kenmerken van onze lokale kunstenaar is dat hij een grote verbeelding heeft en zijn werkwijze lijkt een georganiseerde chaos voor sommige. Hij combineert spuitbussen, acrylverf en werkt met kwasten, rollers, stencils, eigenlijk alles wat hij kan gebruiken om gave effecten te creëren. Hij schildert graag bizarre dieren in felle kleuren. Het valt ons op dat de dieren vaak aan de drank zijn…

PANORAMÂH MESDÂG MAKEN

OhOhDenHaag mooie stad achter de duinen! Onze trots hier in Scheveningen is uiteraard het panorama mesdag van Hendrik Willem mesdag in het museum aan de zeestraat. Tijdens deze workshop gaan jullie je eigen PANORAMÂH MESDÂG MAKEN!! Jullie krijgen een mega lang doek en Schilderen met de hele groep aan jullie kunstwerk. Het mag best een beetje met een knipoog want het is een panorama van jullie eigen feestjuh!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Workshop schilderen
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De workshop schilderen kan bijna op iedere locatie in Nederland worden geboekt.
Wilt u de workshop liever op uw eigen terrein boeken dan komen we gewoon naar u toe!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WORKSHOP?

VRAAG EEN OFFERTE AAN